Nieuws

Bespaar 50% ruimte met de compacte installatieautomaat S200C van ABB

ABB S200C
ABB S200C
Bespaar 50% ruimte met de compacte installatieautomaat S200C ABB
Bespaar 50% ruimte met de compacte installatieautomaat S200C van ABB. Deze compacte automaat is speciaal ontwikkeld met het oog op installatiecomfort.

logo ABBWie maar weinig ruimte beschikbaar heeft in de schakelkast en niet wil besparen op kwaliteit weet zich sinds kort verzekerd van de smalle S200C installatieautomaat van ABB. Deze compacte automaat is speciaal ontwikkeld met het oog op installatiecomfort. Door goedkeuringen voor uiteenlopende markten en vele uitvoeringen, is de S200C ideaal voor een groot aantal toepassingen.

Enkele voordelen op een rij

  • Ruimtebesparingen in de installatiekast of onderverdeler;
  • In verschillende configuraties leverbaar: 1P+1P, 2P, 3P en 4P;
  • Uitschakelvermogens die variëren van 3kA tot 10 kA;
  • Breed inzetbaar voor applicaties in woningbouw, utiliteit en industrie;
  • Speciale uitvoeringen voor tractie toepassingen en spoorwegtoepassingen;
  • Lloyds keurmerk - goedgekeurd en inzetbaar voor toepassing in de scheepvaart.
.
.

Installatiecomfort

De installatie van de nieuwe installatieautomaten is even snel als eenvoudig. Met de unieke clips is de automaat in een handomdraai te monteren en demonteren. Extra hulp- en signaalcontacten – in halve breedtemaat – zijn gemakkelijk toe te voegen. De voeding – via de rail of bedraad – is daarbij via boven én onderzijde mogelijk.

Voor een helder overzicht – ook ná installatie – geeft een slijtvaste lasermarkering aan de voorzijde van de installatieautomaat duidelijk zicht op de belangrijkste technische informatie. Onder de contactschakelaar is ruimte vrij gehouden voor het invoegen van labels zodat beveiligde lijnen altijd duidelijk herkenbaar zijn. De contactschakelaar zelf is gegarandeerd veilig door de indicatie van de contactpositie in groen/rood.

Meer informatie

Wil je meer weten over de S200C installatieautomaat? 

We sturen je graag digitaal de Engelstalige brochure van de S200C installatieautomaat van ABB waarin je een compleet overzicht vindt van alle mogelijkheden en toepassingen. Vul hiernaast het formulier in en ontvang de brochure direct in je mailbox.

Wil je de technische specificaties van de S200C installatieautomaat
van ABB bekijken of de producten direct bestellen?