Nieuws

Bekabeling van Murrelektronik: vrijwel grenzeloze mogelijkheden

header murr
Bekabeling van Murrelektronik: vrijwel grenzeloze mogelijkheden
Murrelektronik is marktleider in aansluittechniek, met een vrijwel grenzeloze variatie in kabeltypes kleuren en aansluitvormen.

logo murrMurrelektronik is marktleider in aansluittechniek, met een vrijwel grenzeloze variatie in kabeltypes kleuren en aansluitvormen. Er zijn meer dan 75.000 verschillende kabels voor signaal, data en power; van 0,3m tot 100 meter lengte. Zo heb je altijd de juiste kabel voor jouw toepassing.

De vraag naar power in het veld neemt toe. Murrelektronik heeft een eenvoudige oplossing om power te leveren voor al deze toepassingen: gestandaardiseerde power connectoren. Een greep uit het eindeloze assortiment power connectoren:

M12 Power connectoren

M12 Power connectoren zijn compact, maar hebben een hoge capaciteit om power over te brengen. Ze zijn geschikt voor een veilige, stekkerbare verbinding voor lineaire aandrijvingen, stappenmotoren en voor de voeding van veldbusmodules. Het is dé oplossing wanneer je een hoge vermogensdichtheid nodig hebt in een compacte ruimte. PI (PROFIBUS & PROFINET international) heeft de L-coded M12 power aansluitingen omschreven als “de technologie van de toekomst”.

M12 power connectoren

MQ15 – met snelkoppelingstechniek

De MQ15 heeft een praktisch snelkoppelingssysteem. Een kwartslag is alles wat nodig is om een IP67-verbinding te maken. Dit bespaart tijd (tot 80%) tijdens de installatie. De MQ15 is geschikt voor asynchrone en driefasige motoren tot 7,5 kW en is ideaal voor vermogensverdeling. Er zijn aansluitingen beschikbaar om de MQ15-aansluitingen op bestaande asynchrone en driefasenmotoren te installeren.

MQ15 – met snelkoppelingstechniek

M23 connector

Sluit je servobesturingen aan op aandrijvingen met overmolded M23-connectoren die verkrijgbaar zijn in een grote verscheidenheid aan contacttoewijzingen. Voor de aansluiting van de servo-controllers kun je kiezen tussen dubbele- of enkelzijdige power kabels die zijn ontworpen om te voldoen aan de Siemens Sinamics-specificaties.

M23 connector

Mini (7/8")

Mini (7/8") kabels zijn de gevestigde keuze voor power- en signaalcontrole. Deze c(UL)us listed kabels zijn een industriestandaard in Noord-Amerika en worden al decennialang wereldwijd gebruikt voor het aandrijven van componenten en apparaten. De robuuste kabels zijn geschikt voor het aansluiten van sensoren, actuatoren en vele andere componenten.

Mini (7/8")

Waarom de power connectoren van Murrelektronik?

  • Compacte assemblages met een hoge energiecapaciteit.
  • Voorgeconfectioneerde connectoren, 100% getest om bedradingsfouten te voorkomen.
  • Industrie gestandaardiseerde connectoren, gecodeerd op de toepassingsspanning om veilige, foutbestendige installaties te garanderen.
  • Breed productportfolio met vele opties in kleur en materiaal van de kabelmantel.
  • Zeer flexibel: variaties van connector, kabellengtes en draadafmetingen.
  • Wereldwijde goedkeuringen voor gebruik in de hele wereld.
  • Robuuste verbindingen hebben een beschermingsgraad IP67 wanneer ze op de juiste manier worden aangedraaid en sluiten vocht, vuil en stofdicht af. 

Meer weten? Bekijk alle producten van Murrelektronik in de portal