Naar inhoud Naar navigatie

Siemens Simatic HMI Comfort Panels

Voordelig van start met aantrekkelijke starterkits
Siemens Simatic Comfort Panel Starter Kits
Siemens logo
De nieuwe Simatic HMI Comfort Panels zijn een volledig nieuwe lijn Touch en Key Panels met schermgroottes van 4 tot en met 22 Inch in breedbeeldformaat.

De gehele lijn wordt gekenmerkt door zijn geweldige performance en functionaliteit. Alle schermen bieden schermen met hoge resolutie, 16 miljoen kleuren , een grote kijkhoek van 140 graden en volledige dimbaarheid van LED achtergrondverlichting van 0-100%.
De Simatic HMI Comfort Panels zijn high-end HMI devices met geavanceerde taken in zowel Profibus als Profinet systemen. Door de uitgebreide keuze voor het beelschermformaat van 4, 7, 9, 12", 15",19" en 22",  de keuze tussen Touch en Key Panels en de keuze tussen landschap of protrait projectie, zijn de panels bijna altijd geschikt voor uw machine.  De Panels kunnen bovendien geplaatst worden in ExZone 2.  De belangrijkste scheepsbouw certificaten zijn gepland.
Maak nu extra voordelig kennis met de mogelijkheden van de Siemens Simatic HMI Comfort Panels. Siemens heeft voor alle uitvoeringen een starterkit samengesteld. In onderstaand PDF bestand leest u meer hierover.
Flyer Siemens Simatic HMI Comfort Panels 
PDF 
Siemens Simatic HMI Comfort Panels
PDF-formaat
(Grootte: 1,7 Mb)
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze afdeling Verkoop Telefoon (0314) 375 300 of uw vaste contactpersoon. U kunt ook onderstaand formulier invullen.

Informatie-/documentatieaanvraag

  • Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.