Naar inhoud Naar navigatie

Norled Napoli wandarmatuur: fraai design

Norled Napoli

 

Norled Logo

 

Norled armaturen combineren functionaliteit en design op de meest efficiŽnte wijze. Het fraaie design wordt gekoppeld aan een uitstekende lichttechniek.
De Napoli is een prachtig vormgegeven wandarmatuur met een strak en elegant design. Dankzij het zijwaarts geprojecteerde licht, kent de Napoli een zeer hoog visueel comfort. De Napoli kan worden toegepast als indirecte verlichting in bijvoorbeeld entrees, foyers, gangen en restaurants. Het armatuur maakt optimaal gebruik van bewezen LED-technologie. Wandarmaturen branden vaak vele uren en dankzij de energiezuinige en onderhoudsvrije LED-modules van de Napoli is dit armatuur daarom een zeer goede investering. Maar het belangrijkste is wel de combinatie van zowel efficiŽnte als sfeervolle verlichting.
Uitvoering
De Napoli is uitgevoerd met twee lichtmodules die het licht gelijkmatig naar de zijkanten verspreiden. Het armatuur heeft een geÔntegreerde driver. De Napoli bestaat uit een gematteerde glasplaat van veiligheidsglas met twee witte polycarbonate banen gecombineerd met een strak vormgegeven stalen sierstrip (8 cm breed) in het midden. De Napoli wordt geleverd in een 17 Watt uitvoering in de lichtkleur Warm Wit (WW).
Aansluiting
De Napoli kan direct worden aangesloten op het 230V net. Optioneel is de Napoli dimbaar in combinatie met een DALI driver. Houd u aan de in de montagehandleiding opgenomen instructies.
Direct bestellen
De Norled Napoli heeft een bruto prijs van EUR 345,00 (excl. verwijderingsbijdrage).
Ons bestelnummer is 1135972.
Bestel direct
Meer informatie
U vindt meer informatie in de flyer die u hieronder kunt downloaden.
NorLED Napoli Wandarmatuur Flyer

PDF 
Norled Napoli Wandarmatuur - Flyer
PDF-bestand
(Grootte: 325Kb)

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze afdeling Verkoop via telefoonnummer (0314) 375 300 of uw vaste contactpersoon. U kunt ook onderstaand formulier invullen.

Informatie-/documentatieaanvraag

  • Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.