Naar inhoud Naar navigatie

Nieuwe compacte kWh-meters met MID-toelating

Gossen Metrawatt Compact Line KWh-meters

 

GMC Instruments Logo
De nieuwe KWh meters uit de Compact Line van GMC Instruments bestaan uit enkel fasige en draaistroom kWh-meters. Deze meters kunnen via stroomtrafo's .../1 of 5A, maar ook direct tot 80 A aangesloten wroden. De standaard MID toelating (waarmee men de energie mag verrekenen) maken deze meters uitermate geschikt voor industriŽle toepassingen maar ook voor o.a. woonhuis aansluitingen en winkelpanden.
De meters uit de Compact Line zijn dubbeltariefsmeters en meten in vier kwadranten, dat wil zeggen dat zowel werkelijke energie (kWh) import en export, maar ook blindenergie (kVArh) inductief en capacitief geregistreerd worden.
Het doorsturen van de waarden naar de meet-, afrekenings-, en optimalisatiesystemen kan d.m.v. 2 pulsuitgangen of met een externe interfacemodule. Momenteel worden Mod-bus, M-Bus en Ethernet met ingebouwde web server ondersteund, de LON-interface is in voorbereiding. Tevens wordt op de meegeleverde CD de MOD- bus naar TCP/IP beschrijving meegeleverd.
Behalve de energie worden ook alle belangrijke parameters van het net via de IR-interface aan de communicatie module beschikbaar gesteld en kunnen op het verlichte display worden afgelezen
Meer over MID
Meer over de richtlijnen voor meetinstrumenten (MID) vindt u in het document dat u hieronder kunt downloaden.
Richtlijnen 2004/22/EG voor meetinstrumenten (MID)

PDF 
Richtlijnen 2004/22/EG voor meetinstrumenten (MID)
PDF-bestand
(Grootte: 969Kb)

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze afdeling Verkoop via telefoonnummer (0314) 375 300 of uw vaste contactpersoon. U kunt ook onderstaand formulier invullen.

Informatie-/documentatieaanvraag

  • Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.