Naar inhoud Naar navigatie

Harting Han PushPull kabel/kabel-behuizing

Harting Han PushPull kabel/kabel-behuizing

Harting logo

De nieuwe Han® PushPull kabel/kabel-behuizingen van Harting zorgen voor flexibele bekabeling bij de transmissie van energie, data en signalen volgens beschermingsklasse IP 65/67. Deze behuizingen bieden doorslaggevende voordelen voor het aansluiten van apparatuur en de installatie van schakelkasten bij machines en installaties.
Het is vrijwel niet mogelijk om tijdens de planning van een productiefaciliteit vooraf de exacte lengtes voor de bekabeling aan te geven. Tijdens de installatie vormen connectoren die op locatie kunnen worden geassembleerd hierbij een belangrijk hulpmiddel omdat de kabels aan de benodigde lengte kunnen worden aangepast. Ondanks dit voordeel blijft er voor deze omgevingen vraag bestaan naar vooraf geassembleerde systeemkabels. Gebruikers proberen de kans op storingen te verkleinen, met name storingen die kunnen ontstaan wanneer ongeschoold personeel de assemblage op locatie uitvoert. Hier vormen Harting kabel/kabel-behuizingen een belangrijk hulpmiddel dat aan beide eisen voldoet. Het is hiermee mogelijk om op locatie gebruik te maken van voorgeassembleerde kabels, individueel geteste systeemkabels en flexibele kabels en -lengten.

Wanneer een bestaande geteste systeemkabel die in de fabriek is geassembleerd niet voldoende is voor de bekabeling van de installatie, kan een geschikte extra verlengkabel worden gebruikt om er zeker van te zijn dat de bekabeling volledig aan de eisen voldoet en gebruik wordt gemaakt van de optimale lengtes. Dit betekent dat gebruikers kunnen kiezen voor geteste en vooraf geassembleerde kabels met functionele garantie maar ook de vrijheid hebben om te kiezen voor bekabeling op locatie.
Voor de transmissie van industrieel Ethernet en voedingen kunnen kabel/kabel-behuizingen worden voorzien van de juiste contactinzetten voor de Han® PushPull familie variant 4 (conform IEC 61076-3-103) en 14 (conform IEC 61076-3-1117). Een bandbreedte tot 10 Gigabit is haalbaar met een betrouwbare AWG 22-27 geleider voor de transmissie van industrieel Ethernet. Voor voedingen, met 5 contacten, tot 690 V en 16 A kan gebruik worden gemaakt van een betrouwbare geleider met een diameter tot 2,5 mm˛.
Voor aansluiting, contactinzetten en gereedschaploze "Insulation Displacement" verbindingen kan gebruik worden gemaakt van Han-Quick Lock® quick connection technologie of de beproefde krimptechnologie.
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze afdeling Verkoop via telefoonnummer (0314) 375 300 of uw vaste contactpersoon. U kunt ook onderstaand formulier invullen.

Informatie-/documentatieaanvraag

  • Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.