Naar inhoud Naar navigatie

Aura Crystal Long Life metaalhalogeenlamp

s Werelds eerste Long Life metaalhalogeenlamp. In 70W- en nu ook in 150W-uitvoering!

Aura CRYSTAL Long Life

 

 

Aura Light Logo

 
Aura Light heeft de eerste metaalhalogeenlamp ontwikkeld in Long Life uitvoering. Deze lamp heeft een langere levensduur dan standaard producten. Deze lamp is ontwikkeld voor toepassingen in stadscentra, voetgangersgebieden, openbare verlichting en binnen in koude omgevingen waar een hoge kwaliteit wit licht belangrijk is. De Aura Crystal Long Life lamp geeft u crystal helder wit licht en reduceert tegelijkertijd uw onderhoudskosten met zon 50%.
Voordelen
  • Dubbele branders - voor een lange levensduur: 25.000 branduren (bij max. 10% uitval en 22% lichtstroomterugval) 
  • Verlaging van uw bedrijfskosten
  • Uitzonderlijke lichtstroom, 80% bij 17.000 branduren
  • Snelle herstart na stroomonderbreking 
  • Directe vervanging in bestaande armaturen (van geel naar wit licht) 
  • Zeer goede kleurweergave en warm witte kleurtemperatuur.
Unique Long Life technologie
Om de uitzonderlijke levensduur van de Aura Crystal lamp te bereiken heeft Aura de eerste metaalhalogeenlamp ontwikkeld met twee keramische branders. De twee branders zijn diagonaal in de lamp geplaatst in een stabiel frame. Dit frame is een stevige constructie dat bestand is tegen trillingen wat leidt tot een grotere betrouwbaarheid.
Voor deze nieuwe technische oplossing waarmee een verlengde levensduur wordt bereikt, is patent aangevraagd.
De brander die de laagste ontstekingspanning nodig heeft, zal ontsteken. In de loop van de tijd zal de ontstekingspanning van de eerste brander toenemen. Op een gegeven moment zal dit hoger zijn dan de ontstekingspanning van de tweede brander. Dan zal deze tweede brander starten. Op deze manier zullen de twee branders afwisselen gedurende de levensduur van de lamp.
Standaard lampen met een enkele brander moeten 5 tot 15 minuten afkoelen voordat de lamp opnieuw kan opstarten. Dit heeft te maken met hoge druk binnen in de ontladingsbuis wanneer de lamp brandt. In een dubbele brander lamp, zoals de Aura CRYSTAL Long Life, wordt ook de inactieve brander verwarmd maar is de druk behoorlijk lager vergeleken met de actieve brander. Daarom zal de inactieve brander in minder dan 5 minuten ontsteken na een korte onderbreking van de netspanning. Dit betekent dat het licht sneller weer aan is met de Aura Crystal, vergeleken met lampen met een enkele brander.
Download de flyer hieronder voor meer informatie.
Aura Crystal Long Life Flyer

PDF 
Flyer Aura Crystal Long Life
PDF-bestand
(Grootte: 464Kb)

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze afdeling Verkoop via telefoonnummer (0314) 375 300 of uw vaste contactpersoon. U kunt ook onderstaand formulier invullen.

Informatie-/documentatieaanvraag

  • Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.