Nieuws

Anybus Wireless Bolt IoT van HMS zorgt voor rechtstreekse communicatie met de cloud

Anybus Wireless Bolt IoT
Rechtstreekse communicatie met de cloud met Anybus Wireless Bolt
Anybus Wireless Bolt IoT van HMS zorgt voor rechtstreekse communicatie met de cloud

logo HMSDe nieuwe Anybus Wireless Bolt IoT van HMS Industrial Network B.V. geeft apparaten, machines en apparatuur een internetverbinding. Deze Anybus oplossing maakt gebruik van de nieuwste LTE-standaarden NB-IoT en CAT-M1 met terugval naar 2G en past op zowel stationaire als mobiele apparatuur. Deze nieuwe LTE-standaarden zijn zogenaamde LP-WAN-technologieën (Low Power Wide Area Network) aangepast aan de nieuwe IoT toepassingen. Dit betekent een laag stroomverbruik, lage bandbreedte (25-300 kbit / s), goede geografische dekking en lagere kosten.

De innovatieve hardware-vormfactor, met zijn M50-doorlopende houder, biedt effectieve toegang tot goede cellulaire connectiviteit. De Bolt IoT is up-to-date met de nieuwste 4G LTE-standaarden NB-IoT en CAT-M1. Om wereldwijd effectief te zijn, gebruikt het terugval naar 2G (GPRS / EDGE) waardoor implementatie bijna overal ter wereld mogelijk is.

.

Makkelijk te configureren via Bluetooth of draadloze LAN-verbinding & BYOD (Bring Your Own Device)

De Wireless Bolt is een alles-in-één oplossing die zowel past op stationaire als mobiele apparatuur. Sluit hem aan en configureer via Bluetooth of draadloos LAN (WLAN). BYOD betekent dat je niet langer een HMI nodig hebt. Als je meer wilt weten over de Wireless Bolt, bekijk dan de video hieronder waarin HMS meer vertelt over de Bolt en waartoe hij in staat is.

Laag energieverbruik

De Anybus Wireless Bolt IoT is ideaal voor installaties op locatie die geen aansluiting hebben op het elektriciteitsnet. Door de modus ‘Low Power’ in te schakelen ben je verzekerd van minimaal verbruik. Digitale verkeersborden die gevoed worden door zonnepanelen zijn een voorbeeld van een typische toepassing waarbij laag energieverbruik een vereiste is.

Uniek in de markt

De Bolt IoT biedt een unieke vormfactor die verder niet op de markt te vinden is. Het biedt connectiviteit via nieuwe LTE-technologieën NB-IoT en CAT-M1, wat op termijn een zeer goede investering zal zijn voor een betrouwbare mobiele internetverbinding.

Datasheet Anybus Wireless Bolt IoT

Voor aanvullende informatie over Anybus Wireless Bolt IoT verwijzen wij je naar de Engelstalige datasheet:

Wil je meer weten over de mogelijkheden
van Anybus Wireless Bolt IoT?