Naar inhoud Naar navigatie

Wago: Nieuwe Topjob S rijgklemmen


Bedieningsgemak met de nieuwe TOPJOB® S rijgklemmen
Wago TOpjob S rijgklemmen.jpg

Wago logo              

  
De serie TOPJOB® S rijgklemmen van Wago is uitgebreid met twee nieuwe bedieningsvarianten: met een bedieningshendel of drukknop. Wago biedt met de twee nieuwe rijgklemvarianten de mogelijkheid om aders gereedschaploos te monteren.

De nieuwe WAGO TOPJOB® S-rijgklemmen met hendel, worden dankzij de bedieningshendel volledig met de hand bediend. De hendel blijft in geopende positie omhoog staan. Hierdoor heeft u beide handen vrij voor het aansluiten van zelfs moeilijk te buigen geleiders met grote aderdoorsneden. De rijgklemmen met hendel zijn verkrijgbaar in de nominale doorsneden 2,5 mm˛, 6 mm˛ en 16 mm˛. en zijn als 2- en 3-draads varianten verkrijgbaar. Hierbij is de veldzijde met hendels uitgerust, terwijl voor de interne bedrading de drukknop of bedieningsopening voor de aansluiting beschikbaar zijn.

De nieuwe WAGO-rijgklemmen TOPJOB® S met drukknop kunnen eenvoudig worden geopend door het indrukken van de oranje kleurige drukknop. De WAGO doorgangsklemmen met drukknop zijn beschikbaar voor doorsneden van 0,14 tot 25 mm˛ en zijn verkrijgbaar als 2-, 3-draads en, afhankelijk van de grootte, ook als 4-draads versie.

Alle WAGO TOPJOB® S-rijgklemmen hebben push-in-veerklemtechnologie, ongeacht of ze een bedieningsopening, drukknop of bedieningshendel hebben. Naast massieve geleiders kunnen ook fijnaderige geleiders met adereindhulzen direct worden aangesloten. Daarnaast kunnen bij de nieuwe klemmen gewoon de TOPJOB® S-verbindingsbruggen worden gebruikt  en zijn ze met de WAGO SMARTprinter eenvoudig te markeren.

In één oogopslag:
•       Het meest uitgebreide programma rijgklemmen.
•       Keuze uit 3 bedieningsvarianten: bedieningshendel, drukknop of bedieningsopening.
•       Push-in technologie voor directe invoer van massieve, meeraderige en fijnaderige geleiders met adereindhulzen.
•       Gereedschaploze bedrading mogelijk (veldzijde).
•       Voor alle varianten kunnen de TOPJOB® S-verbindingsbruggen worden gebruikt.
•       Eenvoudig markeren met de WAGO SMARTprinter.
 
Leverbaar vanaf september 2018
Meer informatie en aanmelden
Voor meer informatie over de mogelijkheden kunt u vanzelfsprekend contact met ons opnemen. U kunt ook onderstaand formulier invullen.

Informatie-/documentatieaanvraag

  •  
  • Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.