Naar inhoud Naar navigatie

Van Egmond Groep wederom genomineerd voor DISCA-award

Klanten nomineren Van Egmond Groep als Best Logistics Supplier' in verkiezing van Link Magazine 2018!
 
DISCA-18-poster

 

Link Magazine logo 2018


Van Egmond Groep Logo 2017
Wij zijn er trots op wederom door onze klanten te zijn genomineerd voor de DISCA-awards in de categorie 'Best Logistics Supplier' en uiteindelijk evenals vorig jaar de finale te hebben bereikt. In de betreffende categorie beoordeelt men toeleveranciers die uitblinken op het gebied van de logistieke dienstverlening.
DISCA-awards (Dutch Industrial Suppliers Customer Awards)
Sinds 2002 organiseert Link Magazine de verkiezing van de beste industri�le leveranciers van Nederland, in de categorie�n Best Knowledge Supplier en Best Logistics Supplier. Na twee selectierondes wordt per categorie tijdens het DISCA-event de winnaar gekozen door een klantenjury en het publiek. De winnaars worden gekozen op basis van de proactieve houding ten opzichte van hun eigen klanten en de jury, hun voortdurende inzet om product- en productietechnologie te verbeteren, levensbetrouwbaarheid te verhogen en kostprijs en doorlooptijd te reduceren. Ook aan de klant is gedacht met de Customer Award. Deze prijs is voor die klant, die zijn leveranciers de ruimte geeft om zichzelf te ontplooien, die gericht is op een langer-termijn-samenwerking, staat voor een open communicatie en die zijn afspraken nakomt.
Uitreiking DISCA-awards op 21 november 2018
Industri�le topondernemers zullen weer voor een interview op het scherp van de snede aanschuiven tijdens het seminar van de zeventiende editie van de Dutch Industrial Suppliers & Customer Awards op 21 november. Thema van de talkshow is �Het verleden, heden en de toekomst van de Nederlandse industrie�. Aansluitend is de uitreiking van de awards voor de Best Knowledge Supplier, Best Logistics Supplier en Best Customer.