Naar inhoud Naar navigatie

Van Egmond Groep uitgeroepen tot Best Logistics Supplier 2018

 Klanten beoordelen Van Egmond Groep als beste logistieke dienstverlening voor de industri�le sector
 
DISCA-awards 1605u

 

Link Magazine logo 2018

Van Egmond Groep Logo 2017

Van Egmond Groep is de beste logistieke dienstverlener van 2018. Nadat wij vorig jaar al runner-up waren werden wij dit jaar tijdens de Dutch Industrial Supplier & Customer Awards op woensdag 21 november in Utrecht uitgeroepen als grote winnaar.

Volgens commercieel directeur Hans de Croon is deze award bijzonder: �Wij zijn genomineerd door onze klanten en het publiek heeft mogen stemmen, precies de groep waar wij ons dagelijks voor inzetten. Dat zij op deze wijze hun waardering naar ons uitspreken maakt deze award extra bijzonder.� Trots voegt De Croon daaraan toe: �Het laat zien dat onze aanpak voor de invulling van klantspecifieke wensen volgens onze klanten uitblinkt in de markt. Een kroon op het werk voor al onze collega�s.�


DISCA-awards (Dutch Industrial Suppliers Customer Awards)
Sinds 2002 organiseert Link Magazine de verkiezing van de beste industri�le leveranciers van Nederland, in de categorie�n Best Knowledge Supplier en Best Logistics Supplier. Na twee selectierondes wordt per categorie tijdens het DISCA-event de winnaar gekozen door een klantenjury en het publiek. De winnaars worden gekozen op basis van de proactieve houding ten opzichte van hun eigen klanten en de jury, hun voortdurende inzet om product- en productietechnologie te verbeteren, levensbetrouwbaarheid te verhogen en kostprijs en doorlooptijd te reduceren. Ook aan de klant is gedacht met de Customer Award. Deze prijs is voor die klant, die zijn leveranciers de ruimte geeft om zichzelf te ontplooien, die gericht is op een langer-termijn-samenwerking, staat voor een open communicatie en die zijn afspraken nakomt.