Naar inhoud Naar navigatie

Pflitsch Split Gland: De eerste deelbare IP 67 kabelwartel


Met de Split Gland brengt Pflitsch de eerste IP 67 deelbare kabelwartel op de markt.  
Kabelwartel Pflitsch

   

Pflitsch logo
Met de introductie van de UNI Split Gland: een compleet deelbare wartel bestaand uit deelbare waterbehuizing, deelbare drukmoer en voorgesneden inzetstuk is het probleem voor het monteren van voor gemonteerde kabels voorbij.
De UNI Split Gland uniek in zijn soort
De deelbare IP 67 kabelwartel van Pflitsch is een unieke kabelwartel, want voor het eerst kunnen voorgemonteerde connectoren doorgevoerd en aangesloten worden. Toch is het Flitsch gelukt om de hoge beschemklasse (IP 67) te bereiken. Ook deze kabelwartel is gebasseerd op het bekende UNI DICHT-systeem van Pflitsch. Al jarenlang voert Pflitsch dit unieke kabelwartelsysteem. Zij doen alles voor kwaliteit, betrouwbaarheid, hoge IP-waardes en voor een eenvoudige montage.  
Enkele specificaties
  • Hoge beschermklasse (IP67)
  • Hoge trekontlasting
  • Compact, deelbaar en ontworpen voor snelle (de)montage van kabels (tijd- en kostenbesparing)
Bekijk de verschillende uitvoeringen in de portal
De Split Gland is verkrijgbaar in M20, M25 en M32 in kunstof en voor zware industri´┐Żle toepassingen in zink. De Split Gland is geschikt voor kabeldiameters van 2,0 tot 20,5 mm. Voor de Split Gland zijn al ca. 100 verschillende voorgesneden TPE-V inzetstukken beschikbaar. Ga naar onze Portal voor een gedetailleerde productomschrijving. Tevens kunt u in de Portal de unieke Split Gland kabelwartel bestellen.

Naar de Portal

Meer informatie over dit product of wilt u het product bestellen?
Voor meer informatie over dit product of het bestellen hiervan kunt u het onderstaand formulier invullen. Ook kunt u contact opnemen met uw contactpersoon van de afdeling verkoop via tel: (0314) 375 300 of verkoop@vanegmond.nl

Informatie-/documentatieaanvraag

  •  
  • Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.