Naar inhoud Naar navigatie

Rittal: Uitfasering TS 8 kasten per 15-02-2019


Rittal TS8-schakelkast verder verbeterd

Rittal logo              

  
Na bijna 20 jaar heeft de meest succesvolle standaardkast ter wereld, de TS 8, een waardige opvolger gekregen - de nieuwe VX25. Sinds de introductie op de Hannover Messe dit jaar heeft Rittal als meer dan 10.000 kasten geleverd en zeer positieve reacties ontvangen. Ook u kunt profiteren van de 150 productvoordelen die de nieuwe VX25 biedt:
  • Tijdbesparing - door snelle montage en het vervallen van complete arbeidsstappen
  • EffiŽntie - aanzienlijk minder toebehoren voor meer functies
  • Digitalisering - optimale procesondersteuning en consistente engineeringsgegevens
Vanzelfsprekend biedt de VX25 alle huidige afmetingsvarianten. Bovendien zijn bestaande TS 8 systemen probleemloos met de VX25 te combineren. Om de overstap voor u zo gemakkelijk mogelijk te laten verlopen, heeft Rittal er bij de ontwikkeling van de VX25 al rekening mee gehouden dat ook de afmetingen van de belangrijkste componenten gelijk blijven, zoals de montageplaat. Hierdoor is het mogelijk deze componenten 1:1 naar de nieuwe kast over te zetten.

De VX25 stuklijstconverter biedt u een eenvoudige mogelijkheid voor het converteren van complete standaard TS 8 stuklijsten naar het nieuwe systeem. Met het configuratiesysteem van Rittal kunt u de nieuwe VX25 producten selecteren en van bijpassende toebehoren voorzien.

Uiteraard garandeert Rittal volledige beschikbaarheid van de TS 8 kasten tijdens de overstap, maar ook daarna in de vorm van reserveonderdelen voor uw bestaande TS 8 systemen.
Meer informatie en aanmelden
Voor meer informatie over de mogelijkheden kunt u vanzelfsprekend contact met ons opnemen. U kunt ook onderstaand formulier invullen.

Informatie-/documentatieaanvraag

  •  
  • Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.