Naar inhoud Naar navigatie

Rittal schakelkast LED verlichtingsprogramma compleet

Rittal komt met twee nieuwe uitvoeringen van systeemverlichting LED
Rittal LED schakelkastverlichting  

Rittal Logo 2010  

Met de twee nieuwe uitvoeringen van de systeemverlichting LED maakt Rittal zijn nieuwe verlichtingsprogramma compleet. De speciaal voor schakel- en besturingskasten ontwikkelde serie met lichtstromen van 1200 en 900 lumen is nu ook verkrijgbaar met een lichtstroom van 600 en 400 lumen. Hiermee biedt Rittal nu ook passende oplossingen voor kleinere kasten.
De nieuwe systeemverlichting LED van Rittal is speciaal bestemd voor schakelkasten en verlicht deze optimaal. De systeemverlichting LED met lichtstromen van 1200 en 900 lumen verlicht zelfs grote kasten tot een breedte van 1200 mm en een hoogte van 2200 mm. Voor kleinere kasten waarin een minder hoge lichtsterkte (hoeveelheid zichtbaar licht in lux) nodig is, kunnen bouwers en exploitanten van besturings- en schakelkastinstallaties nu ook kiezen voor kastverlichting met een lichtsterkte van 600 en 400 lumen. De uitvoering met een lichtstroom van 600 lumen voldoet aan de standaardeisen voor de aanbouwkast TS 8 en de kastverlichting met 400 lumen aan de eisen voor wandbehuizingen, zoals de wandkasten uit de AE-serie van Rittal.
Om de kast optimaal te verlichten, wordt er een transparante kunststof afdekking met ge´ntegreerde Fresnel lenzen gebruikt. Deze richten het licht zodanig dat de volledige kast, ook onderin, doelgericht wordt verlicht. Het voordeel: het licht komt daar waar het nodig is. Door het brede spanningsgebied (100-240 V AC) is de kastverlichting bovendien geschikt voor gebruik over de hele wereld. Dit bespaart magazijnkosten en maakt het kiezen van het juiste product gemakkelijker.
De kastverlichting kan aan elke inbouwsituatie worden aangepast en zowel verticaal als horizontaal in het kastprofiel worden gemonteerd. De verlichting is eenvoudig en snel te monteren door deze eenvoudig in het TS 8-profiel te klikken. Optioneel kan de verlichting in het profiel worden vastgeschroefd. Met de universele montagebeugel of met de set magneetbevestigingen kan de kastverlichting in de uitvoering zonder contactdoos snel in een wandkast AE worden gemonteerd. Rittal biedt ook bijpassende toebehoren voor alle systeemverlichting LED, zoals deurschakelaars en doorgaande bedrading voor samengebouwde kastsystemen.
Meer informatie
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met uw vaste contactpersoon of onze afdeling Verkoop via telefoonnummer (0314) 375 300. U kunt ook onderstaand formulier invullen.

Informatie-/documentatieaanvraag

  • Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.