Naar inhoud Naar navigatie

Phoenix: Compact Bluetooth-moduul voor draadloze signaaloverdracht

  Phoenix draadloze Bluetooth-moduul Wireless-MUX

 

phoenix-contact-logo  

Het draadloze Bluetooth-moduul Wireless-MUX van Phoenix Contact draagt twee maal 16 digitale en twee maal 2 analoge signalen bidirectioneel over, waardoor het als alternatief voor een 40-aderige signaalkabel kan dienen. Dit nieuwe moduul beschikt over een gemoderniseerd hardwareplatform en is gebaseerd op de nieuwste Bluetooth-standaard 4.0. Daarnaast biedt de Wireless-MUX analoge kanalen met een hoge nauwkeurigheid.
In het kader van uniformisering van de draadloze modulen van Phoenix Contact wordt de antenneaansluiting gewijzigd van MCX in RSMA. Bovendien zijn deze aansluitingen ter optimalisatie van het ruimtegebruik in de schakelkast naar de bovenzijde verplaatst.
Voor het Wireless-MUX-systeem is geen extra configuratie of instelling noodzakelijk. Het kan eenvoudig in gebruik worden genomen. Het systeem kenmerkt zich door de snelle verbindingsopbouw en de geringe vertraging. Het draadloze systeem is robuust, betrouwbaar en functioneert storingsvrij naast WLAN. Een link-kwaliteit-led informeert de gebruiker continu over de kwaliteit van de verbinding. 
Meer informatie
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze afdeling Verkoop, telefoonnummer (0314) 375 300, of uw vaste contactpersoon. U kunt ook onderstaand formulier invullen.

Informatie-/documentatieaanvraag

  • Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.