Naar inhoud Naar navigatie

Omron: Verbeterde FH-serie Vision System


Maximale productiviteit, lagere kosten en minimale defecten in eindproducten.
Omron FH-serie Vision System

  

          

Omron logo

De verbeterde Omron FH-serie Vision System maakt dankzij de nieuwe camera geautomatiseerde inspectie sneller en nog nauwkeuriger.
Hogere klantverwachtingen
Om aan de hogere klantverwachtingen te voldoen, stellen fabrikanten hogere eisen aan de kwaliteit van haar producten. Hierdoor verhogen fabrikanten het aantal visuele inspecties om kleine defecten op te sporen, omdat zij kwaliteit willen garanderen. Echter, menselijk inspecteurs zijn niet alleen duur, maar ook erg foutgevoelig door o.a. vermoeidheid. Deze problemen behoren nu tot het verleden door de Omron FH-serie Vision System.
De voordelen van geautomatiseerde inspectie
De Omron FH-serie Vision combineert dankzij de nieuwe camera beelden van 21 megapixels tot een totale beeldgrootte van 81 megapixels met de hoogste verwerkingssnelheid van de industrie. Daarnaast maakt de volledige nieuwe verlichtingssensor het mogelijk om tijdens de inspectie en metingen zelfs de kleinste krasjes en defecten waar te nemen. Deze verlichtingssensor is voorzien van de nieuwste Multi-direction, Multi-Color (MDMC)-technologie, waardoor het voor de allereerste keer in de industrie verlichtingshoeken en kleurwijzigingen kan worden ge�nspecteerd. Dit houdt in dat het gelijktijdig de kleinste kleurverschillen kan detecteren, maar ook fouten met verschillende kenmerken. Voorheen alleen mogelijk met het menselijk oog. Fabrikanten kunnen nu profiteren van uiterst betrouwbare, snelle en zeer gedetailleerde visuele inspectie. 24 uur per dag, zeven dagen per week. Dit is de Omron FH-serie System.
Specificaties Omron FH-serie System
  • Beeldverwerkingstechnologie tot afbeeldingen met 81 megapixels
  • Visuele feedback van ��n micron en is drie keer sneller dan conventionele methodes*
  • Robot Setting Tool die inspanningen verminderen voor het ontwerpen van de communicatie en het instellen van get vision-systeem
  • MDMC-licht voor flexibel kleuren en hoeken veranderen
  • Oppervlaktedefecten detectie bij textuur objecten door fotometrische steroeverwerking
  • Filters voor de detectie van lineaire krassen op laag contrast objecten
  • Integratie van Profinet-communicatieprotocol voor eenvoudige integrarie in alle machine-omgevingen
  • Informatievolle resultaten kunnen worden opgeslagen in een database via de controleer voor machine-automatisering en EtherCAT
Meer informatie, of dit product bestellen?
Neem dan vrijblijvend contact op met een verkoopspecialist via 0314-375300 of verkoop@vanegmond.nl
U kunt ook onderstaand formulier invullen, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Informatie-/documentatieaanvraag

  •  
  • Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.