Naar inhoud Naar navigatie

Norton brengt nieuwe lichtpanelen- en wandarmaturen op de markt

De nieuwe Norton lichtcatalogus is uit! Een uitgebreid, overzichtelijk en breed assortiment LED armaturen, inclusief veel nieuwe series.
Norton Lichtcatalogus 2019  

Norton-LPS-O-TWDVL Waterdichte armatuur     

Norton logo 2015 
Norton toont nieuwe lichtinnovaties in de nieuwe oktober 2018 lichtinnovatiebrochure. Deze brochure bevat o.a. vele maatwerkmogelijkheden om al uw lichtprojecten in te kunnen vullen. Met zowel de standaardpakketten als  de projectarmaturen.
Met de oktober 2018 lichtinnovatiebrochure presenteert Norton zeven nieuwe LED-panelen, plafond- en wandarmaturen en LED-opbouwarmaturen. 

Daarnaast wordt de SWL-A serie schijnwerpers uitgebreid met de 2000lm en 2300 uitvoering. Met een levensduur van 50.000 uur L80/B10 en een lm/W verhouding > 100 voldoen deze armaturen bovendien aan de EIA.

Tot slot wordt de CHARLIE lijn uitgebreid met de CHARLIE UGR<19. De vernieuwde uitvoering van de CHARLIE heeft een uitstekende lumen/Watt verhouding en een UGR <19 waarmee het armatuur geschikt is voor toepassing bij werkplekken. Het speciale koellichaam maakt het mogelijk om hoge lumenstromen te realiseren. De hoogte van deze downlight zorgt ervoor dat de luminantie beperkt blijft. Een egaal lichtbeeld en lage verblinding dankzij de uitgekiende reflector. Uitstekend toepasbaar in hoge ruimten.

Bekijk nu ook de Norton 2019 catalogus.
Bekijk het hele Norton assortiment in onze portal.
Meer informatie
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met uw vaste contactpersoon of onze afdeling Verkoop via telefoonnummer (0314) 375 300. U kunt ook onderstaand formulier invullen.

Informatie-/documentatieaanvraag

  •  
  • Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.