Naar inhoud Naar navigatie

NIEUW: Legrand Zucchini Modular Concept railkokers

Legrand komt met een nieuwe manier van energietransport, de Zucchini Modular Concept.
    Legrand Zucchini Modular Concept Configurator

  Legrand Logo 

De conventionele manier van energietransport is de oplossing met kabelgoot en het trekken van kabels. Door de toepassing van railkokers is dat een stuk eenvoudiger.
U hoeft namelijk alleen de railkoker op te hangen, kabels trekken is niet meer nodig! Ook bij veranderingen in de installatie hoeft u geen kabels meer te verlengen of te verkorten. Het is namelijk gewoon een kwestie van een stekker verplaatsen. Bovendien dienen projecten vaak snel opgeleverd te worden en men moet deze nadien flexibel, zonder overlast, kunnen aanpassen. In dat geval is een installatie met railkoker de ideale oplossing! Uiteraard betekent dit dat het railkokersysteem en het toebehoren snel geleverd moeten worden.
Railkoker wordt veelvuldig gebruikt voor de energiedistributie in een installatie voor machines, installaties en verlichtingsarmaturen, in allerlei soorten gebouwen van kantoren en productieruimtes, tot distributiecentra. Zucchini railkokersystemen zijn verdeeld in drie segmenten: low power, medium power en high power, van 25 A tot en met 6300 A. Om te berekenen hoeveel railkokers u nodig hebt, heeft Legrand een handige calculatie tool ontwikkeld. Bekijk nu ook het hele Legrand assortiment in onze Portal.
Meer informatie
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met uw vaste contactpersoon of onze afdeling Verkoop via telefoonnummer (0314) 375 300. U kunt ook onderstaand formulier invullen.

Informatie-/documentatieaanvraag

  •  
  • Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.