Naar inhoud Naar navigatie

NIEUW: Compact-serie aanwezigheidsmelder met 32 meter bereik van Esylux

Esylux presenteert de nieuwe Compact-serie aanwezigheidsmelders met 32 meter bereik
     Aanwezigheidsmelder Esylux

    

Esylux logo
Veelzijdigheid betekent in de behoefte gestuurde gebouwautomatisering met name dat oplossingen zo goed mogelijk op de individuele omgevingseisen kunnen worden afgestemd. Voor meer flexibiliteit in grote ruimtes breiden wij nu onze succesvolle automatiseringsserie COMPACT uit.
Aan de reeds bewezen aanwezigheidssensoren en bewegingsmelders van de serie worden varianten met een bereik van 32 meter toegevoegd � bijvoorbeeld voor het gebruik in kantoortuinen. Stralingsvrije passieve infraroodtechnologie wordt daarnaast gebruikt voor bewegingsdetectie. Want waar mensen langere tijd verblijven, zoals op een werkplek, willen we elke vorm van elektrosmog voorkomen. De PIR-techniek maakt gebruik van pi�zo-elektrische halfgeleiderkristallen die reageren op de lichaamswarmte bij beweging. Bekijk de brochure voor alle beschikbare modellen of bekijke het overzicht van Esylux-artikelen in onze Portal.
Meer informatie
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met uw vaste contactpersoon of onze afdeling Verkoop via telefoonnummer (0314) 375 300. U kunt ook onderstaand formulier invullen.

Informatie-/documentatieaanvraag

  •  
  • Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.