Naar inhoud Naar navigatie

Bezoek onze stand op Maritime Industry 2018!

Maritime Industry   
Van Egmond Groep Logo 2017 
Bezoek onze stand op Maritime Industry op 29 t/m 31 mei in Evenementenhal Gorinchem!
Maritime Industry is hét complete platform voor de gehele binnenvaart. Kom in een laagdrempelige sfeer in contact met Van Egmond Groep en ruim 500 andere exposanten die samen de complete sector vertegenwoordigen voor de binnenvaart in de BeNeLux.
Het exposantenprofiel bestaat uit partijen die werkzaam zijn in of voor de machinebouw, reparatie, voortstuwing, aandrijving, installatietechniek, elektrotechnische installaties, brandstoffen, verzekeringen en banken, veiligheid, communicatie, navigatie, scheepsonderdelen, handel en bevrachting, haven, infrastructuur, brancheorganisaties, media, interieurbouw, dienstverlening, scheepsbouw en afbouw.
Waarom is een bezoek aan Maritime Industry de moeite waard?
  • Het is het meest complete platform voor de binnenvaart. Ontmoet de gehele maritieme industrie en vergroot uw netwerk in de branche. Maritime Industry is het meest complete platform voor de binnenvaart.
  • De beursvloer is groter geworden waardoor u tijdens Maritime Industry een nog breder aanbod van de maritieme sector kunt terugvinden.
  • Bezoek het kennisprogramma. Tijdens de beurs kunt u het kennisprogramma bezoeken waar wordt ingespeeld op de huidige trends. Daarnaast tonen exposanten tijdens Maritime Industry volop vernieuwingen, trends en innovaties.
Van Egmond Groep zal aanwezig zijn in Hal B, stand 123. Benieuwd naar het programma van de beurs en alle deelnemers? Kijk voor meer informatie op Maritime Industry 2018!