Naar inhoud Naar navigatie

Legrand: 3 optimale afmetingen voor datacenters en lokale netwerken

Lancering van LCS≥: nieuwe generatie bekabelingsoplossingen voor datanetwerken van Legrand
Legrand-lcs3 
Legrand Logo 

 

Legrand, specialist in elektrische en digitale gebouweninfrastructuren, kondigt de lancering aan van LCS≥, het nieuwe assortiment bekabelingsoplossingen. Met dit complete aanbod in koper- en glasvezelsystemen beantwoordt Legrand  aan de groei van datavolumes in gebouwen, aan de verveelvoudiging van het aantal netwerken en aan  hogere netwerksnelheden. Het nieuwe LCS≥ assortiment is beschikbaar vanaf 1 december 2017. 
Prestatie, schaalbaarheid en efficiŽntie
LCS≥ biedt netwerken  meer prestaties, schaalbaarheid en efficiŽntie. Naast een belangrijke stijging op gebied van snelheid, dankzij nieuwe RJ45 connectoren en nog betere glasvezel connectoren (met een snelheid tot 100 Gbit/s), brengt LCS≥ modulariteit met panelen die koper en glasvezel kunnen combineren en die het aantal connectiepunten in de kast vergroot. Tegelijkertijd laten de nieuwe serverracks een optimalisatie van de energie toe met een nieuwe serie PDUís. De installatie en het onderhoud werden vereenvoudigd, dankzij het nieuwe vergrendelingsysteem van connectoren en cassettes voor automatische extractie. 
Oplossingen voor alle projecten
Het assortiment LCS≥ biedt investeerders, gespecialiseerde of algemene installateurs een antwoord op zijn vragen. Het aanbod is aangepast aan de wensen en eisen voor lokale netwerken (LAN) tot aan  datacenters, die behoefte hebben aan snelheid, compactheid, schaalbaarheid en continuÔteitsgarantie. 
In het teken van innovatie
LCS≥ bevat talloze innovaties, zoals modulaire cassettesystemen of de nieuwe kabellasser voor glasvezel connectoren. Alle koperverbindingen in het assortiment zijn bovendien PoE+ gecertificeerd.