Naar inhoud Naar navigatie

KOZ kabelklemmen en kabelblokken in de schijnwerpers


KOZ Products: "De sterkste synthetische kabelklemmen en kabelblokken ter wereld."
 Kabelklemmen- en blokken KOZ Products

  

KOZ-logo
KOZ Products is een specialist in het ontwerpen, vervaardigen en distribueren van innovatieve en veilige elektrotechnische gerelateerde producten. Zo voldoen de kabelklemmen en kabelblokken aan laatste  veiligheidseisen, omdat deze ontwikkeld zijn volgens de international NEN-EN-IEC 61914:2016 norm.
Achtergrondinformatie KOZ Products
Sinds 1998 ontwikkelt en produceert KOZ-products innovatieve synthetische kabelklemmen en kabelblokken voor de montage van laag-, midden-en hoogspanningskabels. Inmiddels worden de KOZ Products kabelklemmen en kabelblokken in meer dan 40 laden wereldwijd toegepast.
Kernwaarden KOZ Products
Ondanks de wereldwijde concurrentie staat KOZ Products bekend om zijn kwaliteit en service. Mede door de strenge internationale normen ontwikkelt KOZ Products producten die de reputatie van uw bedrijf moeten versterken. Dit doen zij door aan de verwachtingen te voldoen van de meest veeleisende klanten. Deze verwachtingen kunnen alleen voldaan worden door strenge kwaliteitscontroles en kwaliteitcertificaties, zodat u altijd op de producten van KOZ Products kunt vertrouwen. 
Het assortiment
Het assortiment van KOZ Products bestaat uit diverse lijnen synthetische kabelklemmen en kabelblokken, die worden versterkt door glasvezel materiaal. De kabelklemmen en kabelblokken zijn toepasbaar met een buitendiameter tussen 13 en 160 mm.
  • Series kabelklemmen
    Het assortiment van de kabelklemmen zijn op te delen in vijf series. De eerste serie is de ST-serie. De ST-serie is geschikt voor enkeladerige laag-hoogspanningskabel met een buitendiameter van 16 t/m 130mm. De tweede serie is de STC-serie. De STC-serie is onder andere geschikt voor meeraderige laag-hoogspanningskabels met een buitendiameter van 21 mm t/m 160 mm. De derde serie is de TRI-serie. De TRI-serie is geschikt voor 3 enkel- en meeraderige laag-hoogspanningskabels met een buitendiameter van 25 t/m 150 mm. Deze is ook in een TRI-ECO variant te verkrijgen. Deze is geschikt voor 3 enkel-en meeraderige laag-hoogspanningskabels met een buitendiameter van 24 mm t/m 82 mm. Tot slot de SQ serie. De SQ-serie biedt de mogelijkheid voor het monteren van 4 enkel- en meeraderige laag-hoogspanningskabels met een diameter van 24 t/m 35 mm. De diverse series zijn beschikbaar in onze Portal.
Naar de Portal
 
  • Series kabelblokken
    De kabelblokken lijn bestaat uit een uni-serie die geschikt voor het montern van meerdere enkel- en meeraderige laag-hoogspanningskabels naast elkaar of in lagen op elkaar. De uni-serie kabelblokken kunnen worden toegepast op kabels met een buitendiameter van 13 mm t/m 67 mm. De diverse series zijn beschikbaar in onze Portal.

Naar de Portal

Meer informatie over deze artikelen product?
Voor meer informatie over dit product kunt u het onderstaand formulier invullen. Ook kunt u contact opnemen met uw contactpersoon van de afdeling Verkoop via tel: (0314) 375 300 of verkoop@vanegmond.nl

Informatie-/documentatieaanvraag

  •  
  • Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.