Naar inhoud Naar navigatie

eWON Flexy 205: De modulaire, industriele router en data toegangspoort voor ongelimiteerde mogelijkheden


Ontgrendel nieuwe services met de data van uw machines.
E-WON Flexy  

  

          

eWon logo

 

De e-WON Flexy 205 is een geavanceerde internet data toegangspoort, die machinebouwers de mogelijk geeft om vitale KPI's te verzamelen en te monitoren voor analyses en onderhoud vooraf in te schatten. Met de databewaring, notificatie, ingebouwde visualisatie, scripttaal en verbeterde internet connectiviteitsfuncties is de e-WON Flexy 205 d� internet toegangspoort voor uw IoT toepassing. De hoofdfuncties worden hieronder toegelicht.
 • Bepaal uw eigen parameters
  Met de e-WON Flexy 205 is mogelijk om zelf uw parameters naar wens te configureren en notificaties te ontvangen door middel van E-mail of SMS danzkij de Talk2M-service.
 • Altijd en overal inzicht in uw data
  Met de e-WON Flexy 205 hebt u altijd en overal inzicht in uw data. De e-WON Flexy 205 kan eenvoudig tot ��n miljoen gegevenswaarden verzamelen en vervolgens eenvoudig worden opgehaald met behulp van HTTPs, MQTT of FTP. Tevens biedt het een veilige, externe connectiviteit door gebruik te maken van de ingebouwde Ethernet functionaliteit. Tot slot hebt u dankzij de lokale dashboard direct inzicht in uw data die realtime wordt verwerkt door middel van HTML 5. Hierdoor kan er tijdig worden bijgestuurd. Ook zijn deze gegevens in te zien vanaf uw smartphone of tablet.
 • Stel uw e-WON Flexy 205 samen, zoals u dat wilt
  Mocht het nodig zijn, dan biedt de e-WON Flexy de mogelijkheid om zelf de connectiviteit uit te breiden door twee uitbreidingssloten aan te bieden. Hierbij kan er worden gekozen tussen een WiFi of cellular uitbreidingskaart. Daarnaast kunt met de basis scriptaal zelf applicaties ontwikkelen, bijvoorbeeld een op maatgemaakte I/O-stuurprogramma. Tot slot wordt de integratie tussen uw fabrieken ook gemakkelijk gemaakt door de nieuwe OPC-UA functie.

Meer informatie over dit product of wilt u het product bestellen?
Voor meer informatie over dit product of het bestellen hiervan kunt u het onderstaand formulier invullen. Ook kunt u contact opnemen met uw contactpersoon van de afdeling verkoop via tel: (0314) 375 300 of verkoop@vanegmond.nl. Of zoekt u een andere eWon-oplossing? Bekijk de eWon-artikelen in onze Portal.

Naar de Portal

Informatie-/documentatieaanvraag

 •  
 • Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.