Naar inhoud Naar navigatie

Ervaar de wereld van slimme- en digitale automatisering op de SPS IPC Drives 2018 beurs in Nuremberg.


SPS IPC Drives 2018: Praktisch. Visionair. Persoonlijk.
Ingang SPS IPC Drives 2018 

nieuwe-logo-van-egmond-groep-rood  

Deze beurs laat bezoekers kennis maken met de wereld van slimme- en digitale automatisering van morgen. De beurs staat geheel in teken van 'industrie 4.0' en 'digitalization'. De SPS IPC Drives beurs vindt plaats op 27 - 29 november 2018 in Nuremberg.
Unieke kijk in en ervaring met de techniek van morgen
Met de hoofdonderwerpen 'industrie 4.0' en 'digitalization' is de SPS IPC Drives 2018 beurs gericht op het oplossen van industriegerelateerde uitdagingen. Het verhogen van de productiviteit en het cre�ren van nieuwe bedrijfsmodellen zijn immers essentieel in het behouden en het vergroten van de concurrentiepositie. Door de persoonlijke discussies met experts, geleide tours en tentoonstellingen vindt u d� afgestemde oplossing en handvaten om u te helpen bij de industri�le automatisering. Lees hier ook alle feiten over SPS IPS Drives 2017.

 

Deze productgroepen zullen worden tentoongesteld op de beurs
Drive systems and components - Mechanical infrastructure - Sensor technology - Control technology - IPCs - Software & IT - Power supplies - Interface technology - Low-voltage switching devices - Human-machine-interface devices en Industrial communication.
Kunt u er zelf niet bij zijn? Geen probleem!
De gehele beurs wordt nauwlettend in de gate gehouden door de mensen van Van Egmond Groep om u te voorzien van de laatste ontwikkelingen omtrent industriele automatisering met het oog op 'industrie 4.0' en 'digitalization'. Op woensdag 28 november doen wij rechtstreeks verslag van de beurs via onze Twitteraccount: @vanegmondgroep. Ook kunt u via Twitter @vanegmondgroep live vragen stellen. U kunt ons volgen door op de onderstaande foto te klikken en dan op de 'volg'-knop te drukken. Wij houden u dan op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

@Vanegmondgroep