Blog
Rachid Sbaai Van Egmond Groep
Van Egmond Groep accountmanager Rachid Sbaai West Nederland
Sinds afgelopen zomer werkt Rachid Sbaai als accountmanager bij Van Egmond Groep in West-Nederland. Hij stelt zich graag voor. “De dynamiek en de veelzijdigheid aan oplossingen waren meteen merkbaar toen ik bij Van Egmond Groep kwam werken.”

Sinds afgelopen zomer heeft ons team in West-Nederland er een accountmanager bij: Rachid Sbaai. Met een hoop ervaring en een goede dosis enthousiasme gaat hij elke uitdaging aan om oplossingen te vinden voor de vraagstukken van onze klanten. Hij stelt zich graag aan je voor:

Op 1 augustus ben ik begonnen aan mijn nieuwe uitdaging als accountmanager voor Van Egmond Groep in West-Nederland. Het mooiste aan mijn baan vind ik om in gesprek te gaan met de klant. Om te luisteren naar zijn uitdagingen en daaruit te achterhalen wat de échte behoeften zijn. Samen kijken we welke ondersteuning nodig is om het maximale resultaat te behalen en hoe wij hierin een toegevoegde waarde bieden.

Jarenlange ervaring
Ik heb veel interesse in techniek en bedrijfskunde. Ik heb Commercieel Ingenieur Elektrotechniek gestudeerd en neem een uitgebreide werkervaring binnen de industriële sector met me mee. De laatste 8 jaar werkte ik bij een leverancier van Van Egmond Groep, waardoor ik bekend raakte met deze organisatie. De dynamiek en de veelzijdigheid aan oplossingen gaven voor mij de doorslag om hier te komen werken.

“De dynamiek en de veelzijdigheid aan oplossingen waren meteen merkbaar toen ik bij Van Egmond Groep kwam werken.”

Onze toegevoegde waarde
Als accountmanager ondersteun ik vanuit West-Nederland onze klanten. Ik krijg er energie van om mensen die al bekend waren met Elauma nu te laten weten welke meerwaarde we onder de naam Van Egmond Groep kunnen bieden. Deze meerwaarde zit met name in onze technische kennis, supply chain en kenniscentrum. Door onze brede kennis en veelzijdigheid kunnen we een uitgebreide dienstverlening bieden en is er altijd een oplossing.

Wat mag je van mij verwachten?
Het is belangrijk om te weten wat er bij onze klanten speelt. Door veel vragen te stellen, te luisteren en gericht mee te denken vinden we samen op een creatieve manier de oplossing voor verschillende vraagstukken. Ik ben ervan overtuigd dat de oplossing vaak dichtbij ligt en dat er vaak meer mogelijk is dan vooraf gedacht. Van mij mag je dan ook verwachten dat ik jou help om jouw echte vraag te achterhalen om gezamenlijk tot de juiste oplossing te komen.

“Ik ben ervan overtuigd dat de oplossing dichterbij is dan we soms denken.”

Benieuwd wat Rachid voor jou kan betekenen?