Nieuws

ABB TruONE™ Automatic Transfer Switch

ABB
ABB TruONE™ Automatic Transfer Switch
eer veiligheid, minder bekabeling en meer intelligentie - dat is de TruONE Automatic Transfer Switch. Deze automatische omschakelaar is voorzien van alle connectiviteits- en monitoringfuncties die noodzakelijk zijn voor kritische omgevingen en toepas

ABBIn kritische omgevingen worden automatische omschakelaars ingezet om stroomuitval te detecteren en automatisch over te schakelen op een noodstroomvoorziening. Zo kunnen de continuïteit van bedrijfsprocessen en 24/7 bedrijfszekerheid worden gewaarborgd. Daarmee is het de ideale oplossing voor kritische toepassingen, zoals ziekenhuizen, datacenters en telecominstallaties. 

Snel installateren - betere Cost of Ownership

De TruONE automatische omschakelaar laat zich eenvoudig installeren; er kan met één kabel en standaard-behuizing worden volstaan. Op deze manier kan per unit 80% worden bespaard op de installatietijd, er is minder bekabeling nodig en de inbedrijfstelling wordt aanzienlijk versneld. Bovendien zorgt de inzet van de TruONE Automatic Transfer Switch voor 20% ruimtebesparing! Bij elkaar zorgt dat voor een uitstekende Total Cost of Ownership. 

Switch automatisch naar zero downtime, kortere installatietijd en ruimtebesparing

Meer veiligheid, minder bekabeling en meer intelligentie - dat is de TruONE Automatic Transfer Switch. Deze automatische omschakelaar is voorzien van alle connectiviteits- en monitoringfuncties die noodzakelijk zijn voor kritische omgevingen en toepassingen. Het is de eerste automatische omschakelaar waarin alle benodigde sensoren, het schakelmechanisme en de controller zijn samengebracht.  De snelle omschakeltijd naar de noodstroomvoorziening zorgt daarnaast voor een verdere verbetering van de veiligheid. 

Het alles-in-een contept van de TruONE ATS staat garant voor een optimale betrouwbaarheid en veiligheid. Zelfs in belaste toestand is deze ATS in noodgevallen handmatig te bedienen met de handgreep op de behuizing. TruONE ATS onderscheidt zich verder door de afneembare HMI die volledig gescheiden is van stroomvoerende delen. Dat verbetert de veiligheid voor de gebruiker aanzienlijk. 

abb

Voorspellend onderhoud

TruONE ATS is de eerste automatische omschakelaar met ingebouwde functionaliteit voor voorspellend onderhoud. De eigen status van de omschakelaar wordt voortdurend gemonitord, evenals de omgeving door middel van temperatuurmeting en slijtagebewaking aan de contacten. Hierdoor is een betrouwbare omschakeling gegarandeerd op het moment dat het moet terugvallen op noodstroom. 

Connectiviteit 

De TruONE ATS heeft dezelfde user interface en softwareomgeving als de intelligente ABB Emax2 vermogensschakelaar. Maximale connectiviteit is gegarandeerd dankzij de ondersteuning van een groot aantal communicatieprotocollen. In combinatie met het cloudgebaseerde ABB Ability™  Energie and Asset Manager vereenvoudigt TruONE ATS - samen met andere ABB-modules - het remote-beheer van de omgeving. 

TruONE™ Virtual HMI

Leer op eenvoudige wijze ABB's slimme automatische omschakelaar TruONE met Level 4 Controller kennen middels een virtuele HMI. Blader door alle functies en wijzig instellingen net als bij een echte TruONE TS. We benoemen hieronder de voordelen:

  • All-in-one automatische omschakelaar
  • 20% ruimtebesparing 
  • 80% snellere installatietijd
  • Binnen 40 ms schakelen naar noodstroomvoorziening
  • Voorspellend onderhoud 

Meer weten over de TruONE Automatic Transfer Switch?