Nieuws

ABB TruONE Automatic Transfer Switch

ABB TruONE ATS
ABB TruONE Automatic Transfer Switch
Switch automatisch naar installatiegemak en ruimtebesparing met ABB TruONE Automatic Transfer Switch

ABBIn kritische omgevingen worden automatische omschakelaars ingezet om stroomuitval te detecteren en automatisch over te schakelen op een noodstroomvoorziening. Zo kunnen de continuïteit van bedrijfsprocessen en 24/7 bedrijfszekerheid worden gewaarborgd. Daarmee is het de ideale oplossing voor kritische toepassingen, zoals ziekenhuizen, datacenters en telecominstallaties.

Een automatische omschakelaar is vaak een complexe installatie met verschillende sensoren, controllers, schakelaars en operator interfaces die onderling zijn bekabeld. Met de TruONE ATS biedt ABB nu een alles-in-een module, inclusief een geïntegreerde controller met afneemabre gebruikersinterface (HMI). Dat maakt het installeren sneller, eenvoudiger en betrouwbaarder.

Alles-in-een voor optimale veiligheid

Meer veiligheid, minder bekabeling en meer intelligentie - dat is de TruONE Automatic Transfer Switch. Deze automatische omschakelaar is voorzien van alle connectiviteits- en monitoringfuncties die noodzakelijk zijn voor kritische omgevingen en toepassingen. Het is de eerste automatische omschakelaar waarin alle benodigde sensoren, het schakelmechanisme en de controller zijn samengebracht. De snelle omschakeltijd naar de noodstroomvoorziening zorgt daarnaast een verdere verbetering van de veiligheid.

Het alles-in-een concept van de TruONE ATS staat garant voor een optimale betrouwbaarheid en veiligheid. Zelfs in belaste toestand is deze ATS in noodgevallen handmatig te bedienen met de handgreep op de behuizing. TruONE ATS onderscheidt zich verder door de afneembare HMI die volledig gescheiden is van stroomvoerende delen. Dat verbetert de veiligheid voor de gebruiker aanzienlijk.

ABB TruONE ATS

Snel installeren - betere Cost of Ownership

De TruONE automatische omschakelaar laat zich eenvoudig installeren; er kan met één kabel en standaard-behuizing worden volstaan. Op deze manier kan per unit 80% worden bespaard op de installatietijd, is er minder bekabeling nodig en wordt de inbedrijfstelling aanzienlijk versneld. Bovendien zorgt de inzet van de TruONE Automatic Transfer Switch voor 20% ruimtebesparing! Bij elkaar zorgt dat voor een uitstekende Total Cost of Ownership.

Voorspellend onderhoud

TruONE ATS is de eerste automatische omschakelaar met ingebouwde functionaliteit voor voorspellend onderhoud. De eigen status van de omschakelaar wordt voortdurend gemonitord evenals de omgeving door middel van temperatuurmeting en slijtagebewaking aan de contacten. Hierdoor is een betrouwbare omschakeling gegarandeerd op het moment dat moet worden teruggevallen op noodstroom.

Connectiviteit

De TruONE ATS heeft dezelfde user interfase en softwareomgeving als de intelligente ABB Emax2 vermogensschakelaar. Maximale connectivieit is gegarandeerd dankzij de ondersteuning van een groot aantal communicatieprotocollen. In combinatie met het cloud-gebaseerde ABB Ability Energy and Asset Manager vereenvoudigt TruONE ATS samen met andere ABB-modulen bovendien het remote-beheer van omgeving.

Bekijk de TruONE ATS producten van ABB in onze Portal.