Nieuws

ABB: Intelligente CM-TCN temperatuurbewakingsrelais

.
.
ABB: Intelligente CM-TCN temperatuurbewakingsrelais
Het innovatieve CM-TCN temperatuurbewakingsrelais van ABB kan worden geconfigureerd via het LCD-scherm met achtergrondverlichting of de smartphone app

logo abbABB heeft met de CM-TCN een nieuwe, intelligente serie temperatuurbewakingsrelais geïntroduceerd. Het innovatieve CM-TCN temperatuurbewakingsrelais kan worden geconfigureerd via het LCD-scherm met achtergrondverlichting of de smartphone app. De installatie wordt hiermee niet alleen circa 80 procent sneller, maar ook intuïtiever dan ooit tevoren.

Kenmerken van de CM-TCN temperatuurbewakingsrelais

  • Smartphone app op basis van NFC-technologie;
  • Slechts één relais voor een groot aantal toepassingen voor een aanzienlijke vermindering van voorraden;
  • Leverbaar in verschillende talen.

Eenvoudige configuratie en parameterkeuze

Voor de ontwikkeling van het intelligente temperatuurbewakingsrelais hebben de experts van ABB zich gericht op het zo eenvoudig mogelijk maken van de configuratie en parameterkeuze. Het intelligente temperatuurbewakingsrelais is uitgevoerd met LCD-scherm waarop de belangrijkste metingen en onderhoudsinformatie worden getoond. Met de intuïtieve druk/draaiknop is het instellen van grenswaarden en parameters in een handomdraai een feit.

Smartphone app

ABBDoor de compatibiliteit met de gratis ABB EPiC smartphone app heeft ABB het configuratieproces aanzienlijk vereenvoudigd en gestroomlijnd. De app functioneert op basis van NFC-technologie (Near Field Communication) voor een snelle en draadloze uitwisseling van data en informatie. Door de app te gebruiken, kun je de instellingen van parameters sneller bewerken en deze informatie opslaan in de app. De instellingen kunnen vervolgens eenvoudig worden gekopieerd naar andere componenten; zelfs wanneer deze niet aan staan. De parameters kunnen ook worden geüpload naar de cloud zodat je deze binnen enkele seconden kunt delen met collega’s in alle delen van de wereld.

Breed toepasbaar

Het intelligente temperatuurbewakingsrelais leent zich voor een groot aantal toepassingen, waaronder OEM, food & beverage, industrie en scheepvaart. Dat zorgt voor minder voorraad en minder beheer- en configuratiewerkzaamheden aan meerdere componenten. Het relais heeft een breed meetbereik en is compatibel met verschillende sensoren, waaronder PTC en PT100. Daarmee is het bewakingsrelais flexibel aan te passen aan toepassingsomgevingen.

Het relais biedt voorgedefinieerde instellingen voor veelvoorkomende toepassingen, opslagruimte voor individuele instellingen en een fraaie oplossing om instellingen tijdens de ingebruikname van meerdere relais te ‘plakken en knippen’.

Meer weten over de ABB CM-TCN?