Nieuws

ABB e-Configure geïntegreerd in EPLAN Data Portal

ABB e-Configure EPLAN
ABB e-Configure EPLAN
ABB e-Configure geïntegreerd in EPLAN Data Portal
Het ontwerpen, configureren en tekenen van verdelers en/of besturingskasten kan een tijdrovende klus zijn. Het proces van zoeken, selecteren van componenten wordt nu een stuk eenvoudiger en sneller.

ABB LogoHet ontwerpen, configureren en tekenen van verdelers en/of besturingskasten kan een tijdrovende klus zijn. Het proces van zoeken, selecteren van componenten wordt nu een stuk eenvoudiger en sneller. ABB integreerde een groot gedeelte van het laagspanningsportfolio met EPLAN.

De integratie is mogelijk gemaakt door het ABB e-Configure cloudplatform te harmoniseren- met de EPLAN Data Portal. Door gebruik van uniforme datasets is de ABB e-Configure bibliotheek direct in te lezen in EPLAN software. Dit maakt het gemakkelijk voor machine- en paneelbouwers, laagspanningsportfolio van ABB te gebruiken bij hun ontwerpen, tekeningen en installatieschema's.

Selecteren in enkele kliks

ABB e-Configre EPLAN
ABB e-Configre EPLAN

Via ABB e-Configure kunnen gebruikers in enkele kliks en dropdown-menu's het component op de specificaties zoeken, selecteren en importeren voor gebruik in EPLAN. Gebruikers kiezen hiervoor eenvoudig een categorie, kunnen direct een product in de lijst zoeken, of filteren het juiste product eruit door de gewenste specificaties aan te geven in eenvoudige dropdown-menu's.

Kostbare tijd besparen

ABB kiest voor integratie met het bekende EPLAN Partner Network om het voor engineers gemakkelijker te kunnen maken om ABB producten te vinden, selecteren en gebruiken. Dankzij de integratie kunnen zij kostbare ontwerptijd besparen. Bovendien daalt de foutmarge aanzienlijk, omdat gebruikers direct beschikken over de juiste, actuele informatie en complete specificaties.

ABB e-Configure is ook los van EPLAN beschikbaar.

Bekijk ABB e-Configure

Voor gebruik van het ABB e-Configure platform binnen EPLAN is een korte uitleg video beschikbaar:

Benieuwd naar de producten van ABB?