Murrelektronik

header murr

logo murrMurrelektronik is specialist in een innovatieve industriële automatisering. Murrelektronik ontwikkelt en produceert hoogwaardige producten voor elektrische en elektrotechnische installaties van machines en apparaten in 4 kerngebieden: stroomvoorziening, interfaces, aansluitkabels en IO-systemen.

Enkele highlights:

Voedingen

De voedingen van Murrelektronik garanderen betrouwbare stroom. Vanuit de schakelkast, of direct in het veld. Onder gunstige omstandigheden maar ook onder extreme. Murrelektronik biedt de meest betrouwbare oplossingen voor bijna elke toepassing zoals in de werktuigmachinebouw, de procesindustrie of de scheepsbouw.

Stroombewaking

MICO is het intelligente stroomvoorzieningsysteem van Murrelektronik voor gebruik bij 12 en 24 VDC toepassingen. De uitschakelfunctie is zo ingericht dat zo vroeg als nodig, maar ook zo laat mogelijk uitgeschakeld wordt. 

Murrelektronik Voedingen
Murrelektronik Stroombewaking

Food & Beverage

Speciaal voor gebruik in een F&B omgeving is er een compleet assortiment. Van de sensor via Cube HD-modules of Passieve HD-verdelers tot de besturingskast met de F&B PRO bekabeling.

Bekabeling

Murrelektronik is marktleider in aansluittechniek, met een haast grenzeloze veelvoud aan kabeltypes, kleuren en aansluitbouwvormen. De M8- en M12-connectoren zijn er net zoals de ventielstekkers in een voorgeconfectioneerde uitvoering en nagenoeg in alle kabellengtes.

Murrelektronik Food & Beverage
Murrelektronik Bekabeling

Transformatoren

Murrelektronik heeft een breed assortiment transformatoren. Tussen de scheidings-, stuur- en veiligheidstransformatoren vind je altijd de juiste oplossing voor elke situatie. Allen betrouwbaar en veilig. Door de verschillende spanningen en vele toelatingen zijn ze eenvoudig wereldwijd in te zetten.

.Murrplastik

Murrelektronik vertegenwoordigt in Nederland ook Murrplastik, een innovatieve ontwikkelaar van kunststof producten voor de machinebouw. Denk hierbij aan kabelrupssystemen, beschermslangsystemen, kabeldoorvoersystemen, codeersystemen en robot accessoires.

Murrelektronik transformatoren
Murrplastik

Murrelektronik staat voor kwaliteit

Uniek zijn de innovatieve kwaliteitsproducten, uitgesproken oog voor de klant en de markt. Murrelektronik ontwikkelt oplossingen die jouw machines en installaties beter maken. Van enkel ader uitbedrading naar oplossingen zonder schakelkast.

Meer weten over Murrelektronik?

Nieuws over Murrelektronik

Murrelektronik
Nieuws

Bespaar tijd én geld; kies MICO Pro van…

murrelektronik murrplastik
Nieuws

Murrelektronik vertegenwoordigt in Nederland…

Murrelektronik
Nieuws

Connectoren van Murrelektronik: vrijwel…

Murrelektronik
Nieuws

Noodstop- en reset-drukknoppen van Murrelektronik