.

Maatwerktrainingen Kenniscentrum

Wij ondersteunen onze klanten om goede gebruikers van onze producten te zijn en er maximale uit te halen. Als specialist op het gebied van industriële automatisering zijn wij hét kennisplatform voor de branche. Daarom ontwikkelt ons kenniscentrum zelf trainingen en workshops die gegeven worden door onze zeer ervaren Software Engineers. Daardoor blijven onze klanten nooit met vragen zitten, ook na afloop van een opleiding blijven wij jou ondersteunen!

Klanten op maat bedienen in hun behoeften en het bieden van technical support is onze kracht.

Bestaande training of toch maatwerk…

Je kunt twee trainingsvormen bij ons volgen: een bestaande training of een maatwerktraining. Een maatwerktraining stellen wij in overleg met jou samen. Dat kan een combinatie zijn van elementen uit onze bestaande trainingen, maar als je specifieke behoeften hebt, maken we zelfs een training op maat. Om persoonlijke groei te realiseren werken we in kleine groepen van maximaal 8 personen. Bij onze maatwerktraining is zelfs één-op-één training mogelijk én op het moment dat jou het beste uitkomt. We bieden trainingen aan voor beginnende en ervaren programmeurs, technische diensten, (service-) engineers, storingsmonteurs en omscholers.

patrick hoekstraStel je vraag aan Patrick

Je kunt twee trainingsvormen bij ons volgen: een bestaande training uit ons opleidingsoverzicht of een maatwerktraining. Een maatwerktraining stellen wij in overleg met jou samen. Dat kan een combinatie zijn van elementen uit onze bestaande trainingen, maar als je specifieke behoeften hebt, maken we zelfs een training op maat.

Benieuwd welke opleiding bij je past? Download onze brochure of stel je vraag aan onze trainingscoördinator Patrick Hoekstra. Hij helpt je graag!