Legrand

Legrand logo

 

Legrand Nederland BV maakt deel uit van de wereldwijd opererende Legrand Group. Met een omzet van meer dan 4 miljard euro en filialen in meer dan 60 landen is Legrand een van de wereldmarktleiders op het gebied van laagspanningsinstallaties en datanetwerken. Ze bedienen de residentiële en commerciële bouwmarkt, machine- en paneelbouwers en de industrie over de hele wereld.

De kern van Legrand's missie is het bieden van innovatieve oplossingen, die kunnen worden toegepast om energieconsumptie te controleren en comfort, communicatie en veiligheid binnen het kantoor en de woning te verbeteren. Binnen de Legrand Group trachten ze iedere dag hun kennis en kunde in te zetten voor onze duurzame, maatschappelijk verantwoorde en winstgevende activiteiten.
Legrand kabeldraagsystemen continue innovatie gericht op installatiegemak.

Legrand is wereldmarktleider in kabeldraagsystemen. We voelen het daarom als een verplichting om te zorgen voor wereldwijde beschikbaarheid van producten, die zijn afgestemd op de werkwijze, gewoontes en normen van ieder locale markt. Voor zowel vloer-, wand- als plafondinstallaties. Eigenlijk zouden we niet meer moeten spreken over het dragen van kabels. Een deel van onze producten bestaat namelijk uit een compleet bekabelingconcept. Zoals het Soluflex kabelvloersysteem: waar integratie van schakelmateriaal, laagspanningskabels en datasystemen zorgt voor een complete integrale elektrotechnische oplossing.

Meer informatie over de oplossingen van Legrand Nederland

Nieuws over Legrand

Cablofil ZnAl Legrand
Nieuws

Cablofil in Zink Aluminium van Legrand:…