Jobarco

Jobarco logo

 

Jobarco is een kabelspecialist met een uitgebreid assortiment flexibele kabels en accessoires. Klantgerichtheid, kwaliteit, kennis, voorraad en flexibiliteit zijn de sleutelwoorden. Jobarco kan bestellingen snel leveren dankzij een grote voorraad. Alle bestellingen die vóór 17.00 uur aankomen, worden nog dezelfde dag verstuurd.

Jobarco's assortiment bevat kabels voor diverse toepassingen. Kwaliteitskabels volgens normen zoals de Nederlandse KEMA (types KVCC en KVCY) maar ook series zoals de Trioflex: kabels volgens de internationale normen HAR, UL en CSA.  Nieuw is de Highflex BD-serie: marktconform geprijsde rupskabels met UL/CSA keur. Daarbij heeft Jobarco diverse mogelijkheden voor de levering van kabelrupsen; zowel in kunststof als in metaal. 

Voor dat deel van de markt waar prijs de belangrijkste factor is, heeft Jobarco de marktconforme EQ-flex serie in het leveringsprogramma opgenomen. Een compleet pakket stuurstroomkabels dat voldoet aan de Europese richtlijnen. De EQ-flex is verkrijgbaar in onafgeschermde en afgeschermde versie.

Naast het topmerk Jobarcoflex kabel, houdt Jobarco voorraad van merken zoals Belden kabels (data-, audio- en videokabels) en de Radox kabels (o.a. halogeenvrije kabels, temperatuurbereik 125oC) van Huber & Suhner. Jobarco is zeer vooruitstrevend in halogeenvrije kabeltypes, en heeft een uitgebreid assortiment direct uit voorraad leverbaar. Een voorbeeld is de Ecoflex serie.

De kennis van kabels bij Jobarco uit zich met name in speciaalkabels die op klantwens geproduceerd worden. Samen met de klant wordt een kabel ontwikkeld die geheel voldoet aan de eisen. Jobarco levert ook accessoires zoals wartels,moeren en beschermslangen (Hugro) en kabelschoenen en krimpgereedschap (Elpress). Wij kunnen elke kabel ook kant-en-klaar aanleveren, geassembleerd met de accessoires uit ons standaardpakket of met het door u gewenste merk.

Alle standaard kabels die Jobarco uit voorraad levert, zijn per meter af te nemen!

Meer informatie over de oplossingen van Jobarco