Intercable

Intercable

logo intercableIntercable is hét topmerk in gereedschap en aansluitmateriaal voor de elektrotechniek. Bij de ontwikkeling en fabricage van onze producten staan innovatie, kwaliteit en passie voor elektrotechniek centraal. Waarom? Om u als professional optimaal uw werk te laten doen met de beste materialen en gereedschappen.

In de afgelopen decennia heeft Intercable zich snel weten te ontwikkelen tot een van de belangrijkste spelers in Europa, Azië, Afrika en de VS. In Nederland is Intercable vooral bekend bij de netbeheerders en industrie. Productie vindt plaats in eigen fabrieken in Peine, Duitsland en Bruneck (Zuid Tirol, Italië)

Download brochure

Assortiment Intercable
Het programma omvat aansluitmateriaal als kabelschoenen, adereindhulzen, geïsoleerde kabelschoenen voor koper en aluminium van 0,1 tot 1600mm2. Alle soorten gereedschap om deze te krimpen of om kabels te strippen of knippen.

Door de ontwikkeling van innovatieve i-persing voor kabelschoenen en adereindhulzen verovert Intercable nu ook in Nederland in hoog tempo het hart en het verstand van professionele installateurs, paneelbouwers en industrie. Sneller werken, besparen in kosten en betrouwbare kwaliteit.

Pand Intercable

Verder heeft Intercable een ongelooflijk breed assortiment met 1000V gereedschappen van schroevendraaier tot doppenset. En de gereedschappen voor middenspanningkabels worden gebruikt door technici van alle netbeheerders en hun onderaannemers. 

Intercable intelligent-wiring

De laatste innovatie is Intercable intelligent-wiring. Hierbij helpen wij met complete bedradingssets met besparingen tot 70% op de tijd voor het bedraden van een paneel of machine. Samen met Van Egmond kunnen wij u hier meer over vertellen! Download de brochure via onderstaand formulier voor meer informatie.

 
Privacy Statement*
 
Intelligent wiring

Meer weten over de oplossingen van Intercable?

Nieuws over Intercable

Intercable intelligent wiring
Nieuws
11 oktober, 2021

Intercable intelligent-wiring: bespaar op…

header Intercable i-persing
Nieuws
25 augustus, 2021

I-persing van Intercable: Eén kabelschoen voor…

.
Nieuws
6 juli, 2021

Intercable: Bedrading met unieke codering