Naar inhoud Naar navigatie

Software Engineering

Onvoldoende software-kennis? Tijdgebrek? Nieuwe ontwikkelingen? Geen probleem. Van "eenvoudig� I/O werk tot complexe positioneertoepassingen, Profibus- en Profinet netwerken, HMI, SCADA,Webclient, TCP/IP, MES en ERP-koppelingen: onze softwarespecialisten zijn er voor u.
Geavanceerde PLC oplossingen
Van Egmond maakt automatiseren eenvoudig en effici�nt. Hiervoor maken we gebruik van de nieuwste technieken op PLC-gebied. Of het nu alleen om eenvoudige en betrouwbare software of om totaalprojecten gaat: wij staan voor u klaar om met u de ideale oplossingen te bedenken.
WinCC SCADA
SCADA staat voor Supervisory Control And Data Acquisition. om een operator een interface te bieden, waarop hij snel en gemakkelijk het proces kan volgen en eventueel kan bijsturen, maken we onder andere gebruik van Siemens WinCC SCADA. Dit pakket combineert vele functionaliteiten met een gebruiksvriendelijke interface.
Tracking and tracing, grondstof recepten en batchbesturing
De techniek staat voor niets! Produceer op basis van recepten, die bestaan uit ingredi�nten, parameters en procesaflopen, een hoogwaardig en flexibel product. Volg vervolgens deze productstroom door uw bedrijf en daarbuiten door middel van een track- & trace-systeem. Hierbij maken we gebruik van een Micorsoft SQL-database waarin alle, voor u benodigde, informatie wordt opgeslagen/ Van Egmond heeft hierop inmiddels standaarden ontwikkeld op basis van Siemens User Archive (database management software) en C-scripting in WinCC. Door dit op deze Siemens-tooling te baseren waarborgt u uw systeem voor de toekomst!
Koppelingen tussen PLC, WinCC SCADA en andere software
Om uw bedrijf zo volledig mogelijk te automatiseren is het belangrijk dat software met u mee denkt en kan communiceren met andere software, zoals ERP-systemen, productontwikkelingssoftware, planningsmodules of MS Excel. Deze, op maat gemaakte, koppeling ontwikkelen wij graag voor u!
Scripting
Om zo goed mogelijk in te spelen op uw wensen laten wij ons niet beperken door de grenzen van een programmeeromgeving. Zo kunnen wij software ontwikkelen die verder gaat dan alleen visualiseren of het aansturen van een proces. Dit realiseren wij door de programmeertalen C en Visual Basic toe te passen.
Standaard & gestructureerd
De kunst van het snel en effici�nt ontwikkelen van software zit hem in een duidelijke en zoveel mogelijk standaard opbouw. Door de jaren heen hebben wij een model ontwikkeld, waarin we gebruik maken van objecten. Het objectgeori�nteerd programmeren maakt onze software betrouwbaar en gestructureerd.
Eenkennigheid kennen wij niet!
Wij ontwikkelen software en beperken ons daarbij niet tot ��n bepaalde PLC- of visualisatiesysteem. Afhankelijk van uw voorkeur kiezen we samen met u een geschikt systeem voor uw toepassing.
Wij staan altijd open voor een uitdaging!
Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

Van Egmond Software Engineering

  Van Egmond Software Engineering