Naar inhoud Naar navigatie

Lichtadvies nodig? Wij helpen u graag!

Vrijblijvend advies op maat
Van Egmond Groep Lichtadvies

 

 
Van Egmond Groep logo 2014
Van Egmond Elektrogroothandel is u graag van dienst wanneer het gaat om lichtplannen en lichtadviezen. Of het hierbij nu gaat om verlichting voor nieuwbouw of renovatie van kantoren, winkels, productie- en magazijnruimten of het verlichten van terreinen en reclameobjecten. Wij voorzien u graag en vrijblijvend van een passend advies.
Bij het opstellen van een advies houden we uiteraard rekening met uw wensen, maar ook met geldende normen (zoals de vereiste verlichtingssterkte, gelijkmatigheid en verblindingsfactoren). In bepaalde situaties gelden zelfs extra aandachtspunten of aanvullende (veiligheids)eisen, zoals molestbestendigheid, extreme temperaturen, HACCP en Ex.
Onze jarenlange ervaring leidt tot de juiste keuze van armaturen en lichtbronnen. Uiteraard kijken we naast de optimale verlichtingssterkte voor uw situatie ook naar de mogelijkheden van energie- en kostenbesparingen door het toepassen van duurzame LED of longlife lichtbronnen.
 Relux voorbeeld
PM Bearings - Mei 2014
De ontwikkelingen op het gebied van (LED-)verlichting gaan zeer snel. U kunt van ons verwachten dat we deze op de voet volgen en we passende adviezen uitbrengen op basis van de actuele stand van de techniek. Een geruststellende gedachte, toch?
Voor het doorrekenen van uw project maken we gebruik van de programma�s Dialux en Relux. Hiermee wordt een gedetailleerde lichtberekening gemaakt op basis van de gegevens die ons door de fabrikanten ter beschikking worden gesteld.
Indien gewenst nemen we in het plan ook een advies op voor een lichtregeling of -sturing. Dit kan bestaan uit een daglichtafhankelijke regeling, bewegings- of aanwezigheidsmelders of een combinatie van deze sturingen. We kunnen u hierbij ook over DALI- en KNX- oplossingen adviseren. 
In veel gevallen gaan milieu en kostenbesparingen heel goed samen. Op basis van een Total Cost of Ownership (TCO) wordt een betrouwbaar besparingsplan met terugverdien-berekening voor u opgesteld. De te realiseren besparingen worden in (kilo)gram CO2, kWh en Euro�s weergegeven.
Investeren in duurzame verlichtingsoplossingen draagt bij aan de reductie van uw CO2-uitstoot. Hiermee kan aan uw doelstellingen voor Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) worden gewerkt en mogelijk voldaan.
Wellicht zijn er bij toepassing van nieuwe verlichting en/of lichtsturingen mogelijkheden om voor een subsidie in aanmerking te komen. Ook hierin adviseren we u graag.
Wilt u meer informatie?
Neem dan contact op met Robin Stempher, Technisch Commercieel Adviseur Verlichting en Gebouwgebonden Techniek, via (0314) 375 369 of r.stempher@vanegmond.nl. Hij is u graag van dienst en komt vrijblijvend bij u op bezoek om de huidige situatie te bekijken en met u van gedachten te wisselen over mogelijke oplossingen.
Klik op de afbeelding of het PDF-logo hieronder om onze flyer te openen voor meer informatie.
Lichtadvies Flyer V20

PDF-logo
Van Egmond Groep Lichtadvies Flyer
PDF-formaat
(Grootte: 4,7Mb)

Meer informatie?
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze afdeling Verkoop via (0314) 375 300 of uw vaste contactpersoon. U kunt ook onderstaand formulier invullen.

Informatie-/documentatieaanvraag

  •  
  • Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.