Naar inhoud Naar navigatie

Kenniscentrum Van Egmond Groep

Wij voeren dagelijks softwareprojecten uit op het gebied van industri�le automatisering. Naast de al aanwezige theoretische kennis, doen wij �in het veld� veel praktijkervaring op. Deze kennis en ervaring zetten wij om in praktijkgerichte opleidingen voor u en/of uw medewerkers. Deze opleidingen hebben betrekking op PLC software (o.a. Siemens S5 en S7) en SCADA (o.a. Win-CC). Ook in nauw verwante onderwerpen zoals onder andere: Profibus/Profinet, servo-positionering en koppelingen met ERP pakketten kunnen wij opleidingen verzorgen.

De opleidingen geven wij in eigen beheer, zodat u z�lf kunt bepalen welke onderwerpen belangrijk zijn voor uw specifieke situatie: maatwerk! De opleidingen worden verzorgd in onze uitstekend uitgeruste cursusruimte, voorzien van alle technische faciliteiten waardoor u bent verzekerd van een leerzame cursus. Met de aanwezige ondersteunende apparatuur kan de opgedane kennis direct worden getest.

De opleiding kunnen we natuurlijk ook bij u op locatie geven of zelfs een �training on the job� bij uw installatie. Indien het u beter uitkomt om de opleiding in de avonduren te volgen, kan dit uiteraard. Ook hier: maatwerk!
Workshops en cursussen op inschrijving! Meldt u zich nu aan!

Van Egmond Opleidingen

  Opleidingen