Naar inhoud Naar navigatie

Kenniscentrum Van Egmond Groep

Wij voeren dagelijks softwareprojecten uit op het gebied van industriële automatisering. Naast de al aanwezige theoretische kennis, doen wij “in het veld” veel praktijkervaring op. Deze kennis en ervaring zetten wij om in praktijkgerichte opleidingen voor u en/of uw medewerkers. Deze opleidingen hebben betrekking op PLC software (o.a. Siemens S5 en S7) en SCADA (o.a. Win-CC). Ook in nauw verwante onderwerpen zoals onder andere: Profibus/Profinet, servo-positionering en koppelingen met ERP pakketten kunnen wij opleidingen verzorgen.

De opleidingen geven wij in eigen beheer, zodat u zélf kunt bepalen welke onderwerpen belangrijk zijn voor uw specifieke situatie: maatwerk! De opleidingen worden verzorgd in onze uitstekend uitgeruste cursusruimte, voorzien van alle technische faciliteiten waardoor u bent verzekerd van een leerzame cursus. Met de aanwezige ondersteunende apparatuur kan de opgedane kennis direct worden getest.

De opleiding kunnen we natuurlijk ook bij u op locatie geven of zelfs een “training on the job” bij uw installatie. Indien het u beter uitkomt om de opleiding in de avonduren te volgen, kan dit uiteraard. Ook hier: maatwerk!
Workshops en cursussen op inschrijving! Meldt u zich nu aan!

Van Egmond Opleidingen

  Opleidingen