Naar inhoud Naar navigatie

Energieverdelers

Een belangrijk deel van de werkzaamheden binnen de industri�le automatisering omvat het in overleg met de opdrachtgever ontwerpen, assembleren en testen van laagspanningsverdelers.
Wij ontwerpen en bouwen deze panelen in nauwe samenwerking met gerenommeerde leveranciers, of deze nu in kunststof, dunwandig- dan wel dikwandig- plaatstaal uitgevoerd moeten worden.
 

Ieder paneel wordt op uitvoerig op veiligheid en functionaliteit getest zodat deze voldoen aan de IEC/EN 60439-1, normering, het is hierdoor niet voor niets dat vele van de landelijk opererende installateurs de bouw van verdelers tot 4000A aan Van Egmond toevertrouwen.
 
Of het nu gaat om een eenvoudige wandverdeler of een zware hoofdverdeler uitgevoerd met motorbediende vermogensautomaten voorzien van plug in of uitrijd techniek en koppelschakelaars in bouwvorm 4, Van Egmond is in staat om uw wensen binnen de termijn en voor een concurrerende prijs te realiseren. Uw verdeler wordt getest en gecertificeerd aangeleverd, eventueel op de bouwlocatie.
 
Ook als het gaat over dimensionering, ontwerp, integratie, testen en in gebruikname van Domotica toepassingen zijn wij de aangewezen partij voor de systemen EIB en Xcomfort.

Eaton Logo

 

Eaton (voorheen Holec) Halyester panelen uiteraard zeer bekend door de robuuste glasvezel versterkte modulaire behuizingen voor zowel industrie als ook in de utiliteit.
Hoge veiligheid voor de bedienende personen door de dubbele isolatie, halogeenvrij, te dimensioneren tot 1600A en tevens geschikt voor buitenopstelling.

Eaton Halyester verdelers 

Eaton Xboard (voorheen Elatis) tot 1600A bouwvorm 1.

Eaton ELatis verdelers  

Eaton (voorheen Holec) Xenergy zware IP 65 panelen tot 4000A in bouwvorm 4 plug in en uitrijdbaar.

Eaton Xenergy verdeler

Schneider logo

  

Kaedra en Thalassa (voorheen Sarel) afmetingen van 310 x 215 x 160 mm tot 1056 x 852 x 350 mm.
Versie met volle of verglaasde deur.
Zelfdovend: classificatie HB40 en temperatuurbestendigheid tot 960�C.
Gecertificeerde conformiteit met de behuizingsnorm IEC62208.

Schneider Merlin Gerin Kaedra

Schneider Prisma Plus geschikt voor gebouwen in de secundaire en tertiaire sector voor distributieschakelborden tot 3200 A bouwvorm 1.

Schneider Prisma Plus verdelers

Ook het uitbesteden van het ontwerp en de bouw van diverse andere merken zoals ABB, Legrand en Hager is bij ons in vertrouwde en ervaren handen.

Energieverdelers

  Van Egmond Energieverdelers