HMS

Header hms

logo HMSHMS staat voor Hardware Meets Software. Onze producten en oplossingen stellen industriële apparatuur in staat om te communiceren en informatie te delen met software en systemen. Hiermee verhogen wij voor onze klanten productiviteit in een duurzame omgeving.

Productmerken

HMS-producten worden gebruikt om miljoenen apparaten en machines over de hele wereld met elkaar te verbinden. Ze bieden duurzame, realiseerbare, veilige en intelligente communicatieoplossingen, waarin vaak draadloze technologie, cloud- en IIoT-connectiviteit zijn verwerkt.

Met onze productmerken Anybus, Ewon, Intesis en Ixxat kunnen robots, aandrijvingen, airconditioners of sensoren communiceren. Hun gegevens kunnen veilig worden opgevraagd, geanalyseerd en in realtime worden weergegeven, zodat gebruikers industriële apparatuur op een veilige en eenvoudige manier kunnen monitoren, besturen en optimaliseren.

Cloudplatform

HMS beheert het grootste IIOT cloud platform ter wereld.

.

.

Elk apparaat, elk netwerk

Anybus-producten laten industriële toestellen communiceren met om het even welk veldbus- of industrieel Ethernet-netwerk - bekabeld of draadloos.

.

Anybus gateways

Anybus Communicator™ en X-gateway™ - meer dan 300 stand-alone gateways om toestellen, machines, systemen of netwerken met elkaar te verbinden.

.

Anybus Draadloos en Infrastructuur

Anybus Wireless Solutions laat u toe machines en toestellen te verbinden via Bluetooth, Wi-Fi, cellulaire netwerken en industrieel Ethernet.

.

Remote oplossingen voor industriële toepassingen

Ewon oplossingen verbinden machines op een veilige manier met het internet, waardoor gebruikers altijd en overal toegang hebben tot de gegevens van de machine. Meer IoT dan dat krijg je niet.

.

On-demand externe connectiviteit

Al onze producten bieden externe PLC-toegang voor bewaking en probleemoplossing. Via onze on-demand remote toegangsservice kunt u PLC-programma's downloaden, toegang krijgen tot uw HMI en zelfs meldingen activeren als er iets misgaat.

Ons bekroonde Cosy-apparaat biedt een breed scala aan aansluitmogelijkheden. Kies het apparaat dat het beste bij uw situatie past en maak verbinding met uw machine via Talk2M, onze industriële cloud. Ongeacht waar uw machine is geïnstalleerd, hebt u op afstand toegang tot uw apparaten via mobiele of desktopversies van eCatcher, onze VPN-client.

.

On-premise gegevens Monitoren

Naast alle on-demand functies voor toegang op afstand, voegen Ewon Flexy-apparaten mogelijkheden voor gegevensverzameling toe. Machinebouwers gebruiken deze gegevens voor het maken van eenvoudige trendanalyses, het triggeren van alarmen op basis van taggegevens en het bouwen van lokale dashboards. Welke tools u ook gebruikt, uw gegevens verlaten nooit uw bedrijfsinfrastructuur. Ontdek hoe de Flexy u kan helpen de prestaties van uw fabriek te verbeteren.

U kunt de Flexy ook inzetten als OPC UA-server, zodat u connectiviteit kunt bieden met business intelligence-, MES- of ERP-systemen in de fabriek. Onze apparaten worden, met geweldige resultaten, door veel van onze klanten gebruikt voor moderniseringsprojecten van de fabrieksvloer.

.

Cybersecurity is de kern van onze propositie

Het begint met het beloven en waarborgen van de veiligheid en privacy van de data-apparatuur van onze klanten.

Nieuws over HMS

hms
Nieuws

Anybus® Communicator® van HMS

 Ewon Flexy Visualization HMS
Nieuws

HMS Networks lanceert Ewon Talk2M Visualization

HMS Ewon Cosy+
Nieuws

HMS biedt probleemoplossing op afstand met Remote…

Anybus Wireless Bolt IoT
Nieuws

Anybus Wireless Bolt IoT van HMS zorgt voor…