Hemmink

Hemmink

Hemmink BV uit Zwolle is een modern familiebedrijf en levert sinds 1951 producten, oplossingen en concepten die toegepast worden in de (woning)bouw, utiliteit en industrie. Zij voorzien onder andere technische groothandels, installateurs, woningbouwverenigingen en industrie van producten.

Over Hemmink

Vanuit de overtuiging dat iedereen recht heeft op een veilige, comfortabele en duurzame (leef)omgeving om in te wonen, werken en te verblijven biedt Hemmink innovatieve concepten en oplossingen. Naast het aanbieden van een groot assortiment kwalitatieve producten, helpen zij klanten graag als kennispartner met thema’s als slim en snel installeren, veilig en comfortabel wonen en industrieel kabelmanagement.  Hierin zijn persoonlijke betrokkenheid, kennis van zaken en plezier vanzelfsprekend. Vanuit een resultaatgerichte aanpak biedt Hemmink altijd de best passende oplossing en geven het juiste advies. Dát is wat Hemmink doet.

.
.

Industrieel Kabelmanagement

Vanuit Industrieel kabelmanagement ondersteunt Hemmink machinebouwers, installateurs en engineers die werkzaam zijn in de industrie. Samen met hun leveranciers bieden zij oplossingen en trainingen op het gebied van kabeldoorvoer en kabelbescherming in de industrie.

Denk daarbij aan de food industrie, maakindustrie en verlichtingsindustrie. Maar ook als je werkzaam bent in de scheepvaart, paneelbouw, offshore, oil & gas of wanneer je werkt met zonnepanelen, windturbines of waterstof kan Hemmink advies en ondersteuning geven.

Daarnaast helpen zij met het verkrijgen van (meer) kennis over onder andere Elektromagnetische Compatibiliteit (EMC), voedselveiligheid en explosieveiligheid. Hemmink vertegenwoordigt onder meer de merken Pflitsch, Wiska, Flexa, Hawke en Redapt op de Nederlandse markt.

Meer weten over oplossingen rondom industrieel kabelmanagement? Download de brochure via het formulier hiernaast!

 

Meer weten over Hemmink?

Nieuws over Hemmink

Pflitsch Hemmink TRI EMC
Nieuws
24 november, 2021

Hemmink: EMC in de voedingsmiddelenindustrie

Kabelwartels Hemmink
Nieuws
7 september, 2021

Het belang van een hygiënisch ontwerp in de…

header hawke
Nieuws
30 juni, 2021

Wat zijn de belangrijkste criteria bij de…