header

Maak een duurzame keuze via onze groene selectie

Als we over vijftig jaar nog een prettig leefbare planeet willen hebben, moeten we onze uitstoot van CO2 sterk verlagen. Met onze duurzaamheidsdoelstellingen zetten wij stevig in op CO2-reductie in de gehele keten. Dit geldt ook voor ons aanbod aan artikelen. Via de Portal van Van Egmond Groep zijn meer dan 1 miljoen artikelen verkrijgbaar. Maar hoe maak je vanuit ons assortiment de juiste keuze om jouw machine of installatie te verduurzamen? Om jou hierbij te helpen, hebben wij een groene selectie beschikbaar gesteld.

Bekijk onze groene selectie

.

.

Meer dan 50.000 producten gekenmerkt als duurzaam product

Meer dan 50.000 producten uit het kernassortiment zijn in de Portal gekenmerkt als duurzaam product. Deze producten bevatten eigenschappen waarmee bij toepassing energie kan worden opgewekt, bespaard of energieverbruik kan worden voorkomen. Daarnaast zijn producten uit deze selectie vergeleken met soortgelijke producten mogelijk energiezuiniger.

.

Op basis van artikeldata fabrikant

Het kenmerken van een product als groene keuze is gebaseerd op de door fabrikant aangeleverde gegevens op het gebied van het energielabel. Hierbij worden onder andere gegevens aangehouden volgens de Energy Label Regulations (ELR). Op de productdetailpagina's van de gekenmerkte producten wordt weergegeven op basis van welke criteria het product een groene keuze is.

.

Vergelijk voor een groene keuze

Via de Portal vergelijk je eenvoudig de kenmerken en specificaties van (duurzame) producten met elkaar. Door een keuze te maken voor een product met het kenmerk ‘duurzaam product’ maak je automatisch een groene(re) keuze.

Heb je vragen over onze groene selectie?
Neem dan contact met ons op!