.

Gratis account aanvragen

Wij zijn je graag van dienst!

Persoonlijke aandacht voor elk bedrijfsvraagstuk staat bij ons centraal. We denken met je mee in huidige en toekomstige uitdagingen om te zien waar onze dienstverlening je werk uit handen kan nemen. Hierbij zijn kostenbesparing, efficiëntie, reductie van faalkosten, procesvereenvoudiging, doorlooptijd, gemak en kwaliteit belangrijke pijlers. Met onze uitgebreide technische kennis ondersteunen en ontzorgen we je op het gebied van industriële dienstverlening, assemblage, hard- en software engineering en specifieke logistieke oplossingen en diensten. We zetten onze jarenlange ervaring graag voor je in, om zo samen tot de best passende oplossing te komen.

Account portal aanvragen

Voor het plaatsen van bestellingen in onze portal hebben wij enkele bedrijfsgegevens van je nodig. Vraag eenvoudig jouw account aan via onderstaande button. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op!

Laat je ontzorgen door de dienstverlening van Van Egmond Groep!

Wij bieden je als klant uitgebreide en uiteenlopende dienstverlening onder één dak. Van Egmond Groep heeft landelijke aanwezigheid en is via één van onze vijf vestigingen altijd dichtbij! In onze dienstverlening bieden we je:

Digitaal zaken doen

Industriële Automatisering

Industriële Dienstverlening

Kenniscentrum

Laagspanningsenergieverdelers

Lichtadvies

Logistieke Dienstverlening

Wij zijn Van Egmond Groep

Als industriële groothandel en dienstverlener is Van Egmond Groep gericht op de Nederlandse machinebouw, de maakindustrie, industriële paneelbouw en de zelfinstallerende industriële bedrijven en de daaraan gelieerde installateurs.

Vanuit onze missie en visie gaan we samen met onze huidige en nieuwe (industriële) leveranciers en klanten toekomstige uitdagingen aan als één landelijke, dichtbij opererende industriële dienstverlener. Door de kennis van onze ervaren en betrokken medewerkers over processen, industriële oplossingen en applicaties van klanten te delen en te borgen, bieden we wij meerwaarde en blijven we de totale keten continu uitdagen met verrassende oplossingen.

Direct account aanvragen

Privacy Statement*