Elektrogroothandel
Elektrogroothandel

Elektrogroothandel

Van Egmond Elektrogroothandel is een betrouwbare partner als het gaat om advies over en het leveren van elektrotechnische producten. 

Wij gaan graag buiten de geijkte paden om in uw behoefte te voorzien, de focus ligt daarbij op een kostenbesparende en efficiënte samenwerking.

Drie bedrijven, één groep

Binnen Van Egmond Groep werkt de Elektrogroothandel nauw samen met Industriële Automatisering en het Kenniscentrum. Van Egmond Elektrogroothandel is een betrouwbare partner als het gaat om advies over en het leveren van elektrotechnische producten. Hierbij streven we naar langdurige relaties waarin we de gezamenlijke kansen voor het besparen van kosten in beeld brengen. Deze kansen zetten we graag om in werkwijzen en diensten die zorgen voor de beste efficiency in onze samenwerkingen.

Persoonlijke aanpak

We werken met vaste contactpersonen in de verkoop binnen- en buitendienst, dit waarborgt grote betrokkenheid bij het oplossen van uw vraagstukken.  We zoeken samen met de klant naar een oplossing of bieden advies op maat, hierbij staat de vraag of wens van de klant altijd centraal.

Assortiment

We zijn officieel dealer van de gerenommeerde A-fabricaten en bieden complete assortimenten in elektrotechniek, energietechniek en industriële automatisering. Daarnaast zijn wij uitermate bereid en in staat om buiten het standaard assortiment producten op wens aan te bieden en te leveren. Hieronder een opsomming van een aantal uitgelichte onderwerpen binnen het assortiment:

Diensten

Zowel op het gebied van advisering in productkeuze als het vergelijken van meerdere alternatieven, wisselen we graag kennis en ervaring uit. Met technisch specialisten in ons team zorgen we voor een onafhankelijk en deskundig advies. Daarnaast bieden we diverse logistieke diensten zoals voorraadbeheer op locatie, het kitten en just in time leveren van combinaties van goederen.

E-Business

Bent u op zoek naar een mogelijkheid om kosten te besparen en uw bedrijfsproces efficiënter in te richten? Met onze e-commerce en e-business oplossingen kunnen wij uw inkoopproces optimaliseren en daarmee uw directe en indirecte kosten reduceren. Met een scala aan beschikbare koppelingen zoals OCI (Punch-Out), en webselectie, EDI; INSBOU en ICM kunnen we iedere gewenste koppeling realiseren. Daarnaast hebben we koppelingen met platformen Basware en TradeCloud. Onze adviseur E-Business spreekt graag de mogelijkheden voor uw specifieke situatie met u door.

Elektrogroothandel
Elektrogroothandel