Logistieke dienstverlening Van Egmond Groep - Just-in-time

Just-in-time leveringen

Levering op het moment dat je de producten nodig hebt

Veel productiebedrijven houden hun voorraad graag zo laag mogelijk. Als je als bedrijf te veel producten op voorraad hebt liggen kan dit namelijk een negatief effect hebben op je productiecapaciteit. Een grote voorraad in je magazijn zorgt voor een hoog kapitaalbeslag én vraagt veel kostbare vierkante meters in je bedrijfspand. Het goed op elkaar afstemmen van de toelevering en productie kan daardoor veel tijd, ruimte en geld besparen. Wij helpen je hier graag bij door just-in-time te leveren!

Download de brochure

Levering precies wanneer je de producten nodig hebt
Met just-in-time leveringen en onze hoge leverbetrouwbaarheid zorgen wij ervoor dat jouw producten geleverd worden precies op het moment dat je ze nodig hebt. Niet eerder én niet later. Jij bepaalt hierin dus zelf wanneer je de producten precies wilt ontvangen. Wij bewaken ondertussen de bijbehorende processen van de bestelling en houden de eventuele backorder uitvoerig in de gaten. Het is daardoor niet nodig om ruimte te reserveren om de producten op te slaan, waardoor je meer ruimte overhoudt voor de productie. 

Voordelen van just-in-time

  • Helpt je een LEAN-werkwijze te hanteren
  • Bespaart kostbare ruimte in je bedrijfspand
  • Producten zijn beschikbaar wanneer je ze nodig hebt
  • Procesbewaking en eventuele backorder worden nauwkeurig door ons in de gaten gehouden
  • Kostenefficiënt en laag kapitaalbeslag
  • Bepaal zelf de gewenste leverdatum
.

Download de brochure logistieke dienstverlening

Ben je benieuwd hoe we jouw organisatie met onze logistieke dienstverlening kunnen ondersteunen? En wil je erachter komen hoe we je werk uit handen kunnen nemen, zodat jouw mensen zich kunnen bezighouden met dat waar ze goed in zijn? We sturen je graag digitaal onze nieuwste brochure waarin we de mogelijkheden verder toelichten! Vul hieronder het formulier in en ontvang de brochure direct in je mailbox.

Meer informatie over just-in-time leveringen?