ARN Weurt lichtlijnen

Lichtadvies inclusief lichtplan

Onze kundige lichtadviseurs laten hun licht graag voor je schijnen!

Ten behoeve van het behoud van onze planeet zijn wet- en regelgeving rondom energieverbruik en CO² uitstoot de laatste jaren aangescherpt. Steeds meer ondernemers focussen zich op duurzaam ondernemen met oog voor de wereld van morgen. Veel bedrijven kampen met hoge kosten en een afnemende lichtopbrengst door een hoog energieverbruik en verouderde verlichting en armaturen. Wil jij jouw verlichting moderniseren, efficiënter omgaan met energie, een comfortabele, veilige werkomgeving creëren en ook nog eens kosten besparen en een bijdrage leveren aan het milieu? Dan kan je bij de lichtadviseurs van Van Egmond Groep terecht voor onafhankelijk lichtadvies op maat!

Download de brochure

Wij laten ons licht voor je schijnen

Onze kundige lichtadviseurs staan te allen tijde voor je klaar om je te ondersteunen, ontzorgen en te voorzien van compleet advies. Met onze persoonlijke aanpak, aandachtig luisteren en door de juiste vragen te stellen, weten we wat er nodig is binnen elke situatie. We zetten onze uitgebreide kennis en ervaring  graag voor je in om tot de meest efficiënte en kosteneffectieve oplossing te komen. Het opstellen van een gedegen lichtplan gebeurt geheel merkonafhankelijk en is niet alleen toegespitst op verlichting maar kan ook worden uitgebreid met advies voor sensortechniek, aansturing, noodverlichting en masten. Via de elektrogroothandel kunnen we snel het grootste assortiment aan A-merken leveren. Onze lichtadviseurs kunnen het lichtadvies tevens voor je uitwerken in een compleet lichtplan gevisualiseerd in 3D. Op aanvraag kunnen we tevens de Total Cost of Ownership (met terugverdientijd) voor je uitwerken, inclusief CO² besparing. Zo laten wij ons licht voor je schijnen!

Voordelen van onafhankelijk lichtadvies op maat

  • Efficiënter gebruik van energie;
  • Het genereren van een optimale lichtopbrengst met minder energieverbruik;
  • Kostenreductie door een lager energieverbruik en lagere onderhoudskosten;
  • Verhoogde duurzaamheid door zowel de langere levensduur van de verlichtingsproducten en hun energieverbruik en CO² uitstoot;
  • Voldoen aan wet- en regelgeving;
  • Inspelen op trends.

Download de brochure lichtadvies

Ben je benieuwd hoe we jouw organisatie met onze dienstverlening rondom lichtadvies kunnen ondersteunen? En wil je erachter komen hoe we je met lichtadvies op maat werk uit handen kunnen nemen en hoe je kunt profiteren van de meest efficiënte oplossingen voor zowel jouw portemonnee als het mileu? We sturen je graag digitaal onze nieuwste brochure waarin we de mogelijkheden verder toelichten! Vul hieronder het formulier in en ontvang de brochure direct in je mailbox.

Meer weten over onafhankelijk lichtadvies op maat?