Lijnverlichting Westerveld en Nederlof

Lichtadvies

Onafhankelijk lichtadvies op maat voor elke verlichtingsuitdaging

Onze planeet staat dusdanig onder druk dat wet- en regelgeving rondom energieverbruik en CO2-uitstoot zijn aangescherpt en ondernemers steeds meer gefocust zijn op duurzaam ondernemen en oog hebben voor de wereld van morgen. Veel bedrijven hebben een hoog energieverbruik door verouderde verlichting en armaturen en kampen daardoor met hoge kosten en een afnemende lichtopbrengst. Ben je op zoek naar een betrouwbare partner die je kan helpen met het moderniseren van jouw verlichting? Dan kan je bij de lichtadviseurs van Van Egmond Groep terecht!

Welke uitdagingen lossen wij voor je op?
Met kundige lichtadviseurs in eigen huis gaan we jouw verlichtingsuitdagingen graag samen met je aan en voorzien we je van (merk)onafhankelijk lichtadvies op maat. Met onze dienstverlening rondom lichtadvies helpen we je graag om je bedrijfsruimte in te richten met moderne armaturen die zorgen voor een lager energieverbruik en een hoge lichtopbrengst. Dit zorgt er niet alleen voor dat je werknemers comfortabel en veilig kunnen werken, maar is ook nog eens goed voor de planeet en je portemonnee.

Download de brochure

We ontzorgen je graag en bieden je een kwalitatieve oplossing voor elk mogelijk verlichtingsvraagstuk.

Wat omvat het lichtadvies van Van Egmond Groep nu precies?

Het lichtadvies wat we bieden is niet gebonden aan een vast stramien of aan een leverancier of merk. We voorzien je graag van kwalitatief, onafhankelijk en kosteneffectief maatwerk wat compleet is toegespitst op jouw specifieke situatie. Het lichtadvies van Van Egmond Groep is opgebouwd uit de volgende elementen:
 

 • Situatieanalyse
  We gaan met je in gesprek over jouw uitdagingen op het gebied van verlichting. Indien gewenst komen onze lichtadviseurs ook graag bij je op locatie om samen jouw verlichtingsvraagstuk in kaart te brengen. Aan de hand van deze situatieanalyse, eventueel aangevuld met een schets van de gewenste situatie, kunnen we starten met het uitwerken van het lichtadvies.
 • Lichtadvies inclusief lichtplan
  Vanuit jarenlange ervaring en uitgebreide kennis stellen onze lichtadviseurs een kwalitatief en een zo (kosten)efficiënt mogelijk overzicht samen van geschikte materialen voor jouw verlichtingsuitdaging. Dit gebeurt geheel merkonafhankelijk en is niet alleen toegespitst op verlichting maar kan ook worden uitgebreid met advies voor sensortechniek, aansturing, noodverlichting en bijvoorbeeld masten. Via de elektrogroothandel hebben we toegang tot het grootste assortiment aan A-merken en kunnen we snel leveren. Indien gewenst, kunnen we het lichtadvies tevens voor je uitwerken in een compleet lichtplan. In dit lichtplan worden de ruimte en armaturen ingetekend en gevisualiseerd in 3D. Vervolgens worden alle elementen in het lichtplan berekend tot het precies klopt en past binnen de vraag. Vanuit daar kan er een heldere offerte worden uitgebracht.

Lees meer

 • TCO
  Op aanvraag kunnen onze lichtadviseurs tevens de Total Cost of Ownership (met terugverdientijd) voor je uitwerken, inclusief
  CO2-besparing.

 

In ons lichtadvies bieden we je kwalitatief, onafhankelijk en kosteneffectief maatwerk.

Download de brochure lichtadvies

Ben je benieuwd hoe we jouw organisatie met onze dienstverlening rondom lichtadvies kunnen ondersteunen? En wil je erachter komen hoe we je met lichtadvies op maat werk uit handen kunnen nemen en hoe je kunt profiteren van de meest efficiënte oplossingen voor zowel jouw portemonnee als het mileu? We sturen je graag digitaal onze nieuwste brochure waarin we de mogelijkheden verder toelichten! Vul hieronder het formulier in en ontvang de brochure direct in je mailbox.

Benieuwd wat wij met lichtadvies op maat voor jou kunnen betekenen?

Nieuws over Lichtadvies

Start lichtseizoen 2022/2023
Blog

Start lichtseizoen 2022/2023: waar moet je…