Header laagspanningsenergieverdelers

Betrouwbaarheid laagspanningsenergieverdelers

Je huidige en toekomstige energiebehoefte en energiebronnen zijn het startpunt voor het ontwerpen van een energieverdeler. Daarbij houden we rekening met eventuele uitbreidingen van het verbruik en het aanbod van nieuwe en hernieuwbare energiebronnen en opslag. We stellen hierbij betrouwbaarheid voorop en streven naar maximale energie-efficiëntie. Bij Van Egmond Groep hebben we op grond van jarenlange ervaring met het ontwerpen en bouwen van laagspanningsenergieverdelers een brede expertise opgebouwd. Ook zijn wij als één van weinigen gespecialiseerd in de zogeheten bouwvorm 4.

Download de brochure

 • Kortsluitvastheid
  We zorgen ervoor dat de kortsluitstroom van je energieverdeler hoog genoeg is om de veiligheid en continuïteit maximaal te kunnen garanderen.
 • Selectiviteit
  Het ontwerp wordt zo ingericht dat, bij wijze van spreken, kortsluiting in het koffiezetapparaat niet je hele pand in het donker zet. Op basis van berekeningen en een slimme keuze van materialen zorgen we voor een juiste volgorde van uitschakelen in geval van een storing.
 • Overspanningsbeveiliging
  Om spanningsuitval en eventuele schade aan je energieverdeler en mogelijk aangesloten apparatuur te voorkomen geven we advies over de noodzaak van overspannings-beveiliging en de realisatie daarvan.
 • Warmtehuishouding

  We maken gebruik van tools en gegevens van de fabrikanten. Op basis daarvan maken we een ontwerp waarin we met een slimme inrichting en plaatsing van componenten warmteontwikkeling zoveel mogelijk beperken. Ook bepalen we daarmee de benodigde koelcapaciteit.

.
.

Download de brochure laagspanningsenergieverdelers

Ben je benieuwd wat wij met onze laagspanningsenergieverdelers kunnen betekenen voor jouw organisatie? En wil je erachter komen hoe we je werk uit handen kunnen nemen, zodat jouw mensen zich kunnen bezighouden met dat waar ze goed in zijn? We sturen je graag digitaal onze nieuwste brochure waarin we de mogelijkheden verder toelichten! Vul hieronder het formulier in en ontvang de brochure laagspanningsenergieverdelers direct in je mailbox.

Benieuwd wat wij op het gebied van energieverdeling voor je kunnen betekenen?