Modificaties op maat

Uitsparingen en bewerkingen op maat

Maatwerk voor jouw schakel- en klemmenkasten

Met de toenemende behoefte vanuit de industrie aan het automatiseren, optimaliseren, versnellen en vereenvoudigen van de productie, de toenemende aanwas van werk en het tekort aan vakmensen om de werkzaamheden uit te voeren, is focus op het primaire proces van groot belang. Het is zeer wenselijk om de werkzaamheden buiten het primaire proces, daar waar mogelijk, uit te besteden om daarmee de eigen efficiency te verhogen en doorlooptijden, kosten en risico's te verlagen. Vanuit onze industriële dienstverlening kunnen we je hierbij ondersteunen door je werk uit handen te nemen met uitsparingen en bewerkingen op maat voor jouw schakel- en klemmenkasten.

Download de brochure

Maatwerk in modificaties afgestemd op jouw specifieke wensen

Met onze eigen bewerkingsmachine en nieuwe laserbewerkingsmachine kunnen wij jou maatwerk leveren voor jouw schakel- en klemmenkasten. We kunnen volledig geautomatiseerde, mechanische bewerkingen, zoals (uit)sparingen, in eigen huis voor je uitvoeren. Het is daarbij belangrijk om te weten dat alle bewerkingen merkonafhankelijk kunnen worden uitgevoerd en we elk type kast naar jouw wens voor je kunnen modificeren. Onze expertise en capaciteit is direct inzetbaar, waardoor jij je kunt focussen op jouw eigen bedrijfs- of productiedoelstellingen en jouw capaciteit kan vergroten.

Door de komst van de laserbewerkingsmachine kunnen wij dit maatwerk geheel merkonafhankelijk en nog sneller leveren.

Laserbewerkingsmachine
.

Voordelen van modificaties op maat

  • Merkonafhankelijke modificatie;
  • Nauwkeurige 3D-laserbewerking;
  • Gemak, kostenbesparing en tijdswinst;
  • Waarborgen doorlooptijd los van capaciteitsproblemen;
  • Bouw jouw capaciteit uit;
  • Slimmer en efficiënter gebruik van werkkapitaal;
  • Vereenvoudiging van processen.

Download de brochure industriële dienstverlening

Ben je benieuwd hoe we jouw organisatie met onze industriële dienstverlening kunnen ondersteunen? En wil je erachter komen hoe we je werk uit handen kunnen nemen, zodat jouw monteurs zich kunnen bezighouden met dat waar ze goed in zijn? We sturen je graag digitaal onze nieuwste brochure waarin we de mogelijkheden verder toelichten! Vul hieronder het formulier in en ontvang de brochure direct in je mailbox.

Meer informatie over modificaties op maat?