Montage & assemblage

Montage & assemblage

Monteren en samenstellen van schakel- en klemmenkasten

In de industrie ligt de focus steeds meer op het automatiseren, optimaliseren, versnellen en vereenvoudigen van de productie. Het werk neemt toe terwijl er tegelijkertijd een tekort is aan vakmensen om deze werkzaamheden uit te voeren. Hierdoor is er nog meer noodzaak om te focussen op het primaire proces en de rest, daar waar mogelijk, uit te besteden. Hiermee verhoog je de eigen efficiency en verlaag je de doorlooptijden, risico’s en kosten. Vanuit haar industriële dienstverlening kan Van Egmond Groep je hierbij ondersteunen door je werk uit handen nemen met de montage en assemblage van kasten en onderdelen.

Download de brochure

Krijg weer handen vrij door het uitbesteden van montage en assemblage

We zetten onze expertise en capaciteit graag voor je in onderdelen voor je te monteren en samen te stellen. We kunnen je werk uit handen nemen door wartels voor je te monteren, montageplaten te voorzien van DIN-rails en bedradingskokers en we kunnen gecodeerde klemmenstroken, railsystemen en/of aansluitsets voor je samenstellen. Ook kunnen wij voor de machine of het paneel kabelbomen en aansluitsnoeren leveren die montage klaar zijn. Je hoeft hierbij geen volle verpakkingen af te nemen, je betaalt alleen voor de producten die je daadwerkelijk gebruikt. Op deze manier krijg jij weer handen vrij binnen je organisatie om te focussen op de kernactiviteiten en -doelstellingen.

Voordelen van montage & assemblage

  • Gemak, kostenbesparing en tijdswinst;
  • Waarborgen doorlooptijd los van capaciteitsproblemen;
  • Slimmer en efficiënter gebruik van werkkapitaal;
  • Vereenvoudiging van processen;
  • Voorzien in wet- en regelgeving: Machinerichtlijn 60204-1, Laagspanningsrichtlijn 61439, EMC richtlijn;
  • Voldoen aan normeringen: NEN 1010, UL 508A.
Montage railsystemen
Montage wartels

Download de brochure industriële dienstverlening

Ben je benieuwd hoe we jouw organisatie met onze industriële dienstverlening kunnen ondersteunen? En wil je erachter komen hoe we je werk uit handen kunnen nemen, zodat jouw monteurs zich kunnen bezighouden met dat waar ze goed in zijn? We sturen je graag digitaal onze nieuwste brochure waarin we de mogelijkheden verder toelichten! Vul hieronder het formulier in en ontvang de brochure direct in je mailbox.

Meer weten over de mogelijkheden van montage & assemblage?