Industriële dienstverlening

Industriële Dienstverlening

Modulair inzetbaar maatwerk toegespitst op jouw specifieke uitdaging

Productieprocessen moeten vandaag de dag steeds sneller, eenvoudiger en automatischer verlopen. Dat betekent dat er vooral aandacht is voor het primaire proces, waarbij het handig kan zijn om overige taken uit te besteden. Ben je op zoek naar een betrouwbare partner die deze taken moeiteloos voor je oppakt? Dan kan je bij Van Egmond Groep terecht.

​​​​​​​Welke uitdagingen lossen wij voor je op?

Ieder bedrijf heeft met zijn eigen uitdagingen te maken. Bij Van Egmond Groep kunnen wij je op verschillende gebieden ondersteunen. Zo zijn we in staat om processen te vereenvoudigen en helpen we je om je capaciteit beter te benutten. Het resultaat? Snellere levertijden en gegarandeerde leverbetrouwbaarheid. Ook bij een gebrek aan gekwalificeerd personeel kun je op ons rekenen. Onze experts nemen je graag werk uit handen en voorkomen zo leveringsproblemen. Tel daar de kostenbesparingen en risicovermindering bij op en je hebt de juiste allround partner gevonden.

Download de brochure

Jouw wens is onze uitdaging! Binnen onze dienstverlening is alles mogelijk, maar niks moet. Zo kun je er de elementen uit pikken waarmee jij het meest geholpen bent.

Wat biedt onze industriële dienstverlening je nu precies?

Onze industriële dienstverlening is niet gebonden aan een vast stramien, we bieden graag maatwerk wat compleet toegespitst is op jouw specifieke situatie. Binnen onze dienstverlening kunnen we je ondersteunen en ontzorgen op het gebied van:
 

 • Uitsparingen en bewerkingen op maat
  Om je werk uit handen te kunnen nemen en maatwerk te leveren hebben we geïnvesteerd in een eigen bewerkingsmachine en nieuwe laserbewerkingsmachine. Zo kunnen we in eigen huis volledig geautomatiseerd en merkonafhankelijk mechanische bewerkingen zoals (uit)sparingen in schakel- en klemmenkasten uitvoeren. 

  Lees meer
 • Monteren en assembleren van onderdelen
  We ontzorgen je ook op het gebied van montage en assemblage door jouw kasten (compleet) voor je te monteren en samen te stellen. Of het nu gaat om het monteren van wartels, montageplaten voorzien van DIN-rails en bedradingskokers, gecodeerde klemmenstroken, railsystemen en/of aansluitsets samenstellen, we nemen je de gewenste bewerking graag uit handen. Indien gewenst kunnen wij ook montageklare kabelbomen en aansluitsnoeren leveren voor jouw machine of paneel. 
  Lees meer
 • Hardware Engineering & validatie
  Door onze hardware engineering oplossingen (IEC en UL) kunnen we naast elektrotechnische schema’s ook safety validatie berekeningen maken en zo een grotere zekerheid bieden.
  Lees meer
 • Technische consultancy
  Daar waar andere bedrijven stoppen, zetten wij net dat stapje extra om je te helpen met onze technische expertise. Wij denken graag met je mee als je je proces, veiligheid en capaciteit eens breder wil onderzoeken. Zo kunnen we kansen voor je signaleren en je een zo compleet mogelijke dienst garanderen.
   We komen graag bij je op locatie om mee te denken over de voor jou best passende oplossing. 
  Lees meer

Van Egmond Groep maakt het mogelijk om jouw industriële uitdaging in stappen te verdelen en onze dienstverlening modulair in te zetten gebaseerd op jouw specifieke wensen.

Modificaties op maat
Montage & assemblage

Download de brochure industriële dienstverlening

Ben je benieuwd hoe we jouw organisatie met onze industriële dienstverlening kunnen ondersteunen? En wil je erachter komen hoe we je werk uit handen kunnen nemen, zodat jouw monteurs zich kunnen bezighouden met dat waar ze goed in zijn? We sturen je graag digitaal onze nieuwste brochure waarin we de mogelijkheden verder toelichten! Vul hieronder het formulier in en ontvang de brochure direct in je mailbox.

Benieuwd wat wij met onze industriële dienstverlening voor je kunnen betekenen?

Nieuws over Industriële Dienstverlening

assemblage zaterdag
Blog

Gemak en betrouwbaarheid door levering van…